kaufland.ro/retete
Ardei cu șuncă și brânză
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (3 porții)
3 | ardei (roșu, galben și verde) |
1 | gogoșar |
250 g | telemea sau brânză dulce |
100 g | smântână proaspătă |
1 linguriță | boia dulce |
3 felii | șuncă presată |
1 | roșie pentru decor |
piper |
Util
-
Înainte de a-i servi, îi decorezi cu felioare de roșie.
Preparare
- 1
Coci gogoșarul pe flacără, apoi îl cureți și îl tai mărunt. Razi fin brânza. Tai șunca întâi în felii, apoi în cuburi cât mai mici. Din brânză, smântână, gogoșar, șuncă și boia, faci o pastă pe care o omogenizezi, o sărezi și condimentezi după gust.
- 2
Speli ardeii, îi cureți de semințe și cotoare și îi tai cât mai estetic, în jumătăți. Îi umpli cu pastă și îi dai la frigider pentru cel puțin 20 de minute.