Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Tarte cu spanac și brânză de capră

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (8 porții)

Aluatul:

300 g făină
200 g unt
2 ouă
sare

Umplutura:

500 g frunze de spanac
200 g brânză tare de capră
100 g unt
1 ceapă
piper

Preparare

    1

Pentru aluat, se freacă untul moale cu un praf de sare. Se adaugă ouăle bătute, se omogenizează și se pune făina. Se frământă și se păstrează la rece 30 minute.

    2

Pentru umplutură, se fierbe spanacul în apă cu sare. Se scoate pe o strecurătoare. După ce s-a scurs se pasează.

    3

Ceapa se toacă mărunt, iar brânza se rade pe răzătoarea mică. Se încinge untul și se prăjește ceapa tocată, aproximativ 30 secunde.

    4

Se adaugă spanacul pasat și jumătate din cantitatea de brânză rasă. Se fierbe până scade. La final se adaugă un praf de piper.

    5

Se scoate aluatul de la rece. Se întinde o foaie groasă de 1/2 cm. Se ung cu unt forme mici, rotunde și se taie foi din aluat, pe mărimea formelor. Se pun foile în forme, se umplu cu spanac, iar în mijocul fiecăreia se pune o grămăjoară de brânză rasă. Se coc 40 minute la foc moderat.