Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian
Sărmăluțe reci cu brânză
© Burda România

Sărmăluțe reci cu brânză

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (15 bucăți)

15 frunze salată verde
300 g cremă de brânză proaspătă
1 ceapă roșie mare
30 g unt
2 linguri tărâțe
0.5 legătură mărar, pătrunjel, tarhon și frunze de țelină
2 linguri ulei de măsline
0.5 linguriță plante aromatice
sare
1 roșie pentru decor

Util

  • O variantă de umplutură mai hrănitoare poate conține germeni de grâu în loc de tărâțe, precum și ciuperci mărunțite, lăsate, în prealabil, la macerat, pentru 2 ore, în zeamă de lămâie. Dacă nu-ți displace gustul spanacului verde crud, primăvara folosește-i frunzele pentru a împacheta umplutura.


Preparare

    1

Cureți ceapa. Speli verdeața, ceapa și frunzele de salată. Le lași să se scurgă. Toci mărunt ceapa și verdeața.

    2

Amesteci crema de brânză cu ceapa, jumătate din verdeață, plantele aromatice, untul înmuiat la temperatura camerei, tărâțele și sare după gust.

    3

Împachetezi în frunzele de salată câte o lingură de compoziție cu brânză și rulezi ca la sarmale. Pentru a evita desfacerea rulourilor, le poți prinde cu scobitori.

    4

Așezi „sărmăluțele“ pe un platou, cu rondele de roșii printre ele. Le stropești cu ulei și presari restul de verdeață tocată foarte mărunt.