Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Acum și mai funcțională: noua aplicație Kaufland

Avem o veste bună: am configurat aplicația gratuită Kaufland, astfel încât este și mai bună și mai funcțională. Și o veste și mai bună: s-au mai adăugat și câteva funcții utile. Ți-am trezit curiozitatea? Atunci citește în continuare sau instalează-ți imediat noua aplicație Kaufland. Nu te costă nimic să o încerci.

În plus, nu uita că în aplicație vei găsi programul nostru de loialitate, Kaufland Card. Am adunat la un loc toate beneficiile: reduceri speciale, promoții personalizate și stele Kaufland Card pentru campanii speciale.


Ușurează-ți planificarea cumpărăturilor: cele mai importante funcții din aplicație

Indiferent dacă te afli în fața frigiderului, în drum spre cel mai apropiat magazin Kaufland sau ești în căutare de idei noi de rețete, noua aplicație Kaufland poate să-ți fie de ajutor. Poate fi folosită în orice context, întotdeauna îți va ușura planificarea cumpărăturilor, îți va oferi cele mai noi oferte și te va inspira să prepari cele mai delicioase mâncăruri.

Nu rata nicio ofertă din Kaufland Card sau din catalogul săptămânii

În aplicație vei găsi atât ofertele săptămânale, cât și beneficiile acordate prin Kaufland Card. De aceea, îți recomandăm să verifici de fiecare dată când pleci la cumpărături ofertele ca să nu ratezi niciuna în magazin. Ai atât posibilitatea să vezi catalogul săptămânal, cât și ofertele dispuse pe categorii de produse. În plus, dacă îți faci cont în Kaufland Card, vei găsi săptămânal în aplicație noi promoții la produsele tale preferate.

Mai multe detalii despre Kaufland Card găsești aici.


Alarmă! A apărut o ofertă

În mulțimea de oferte este posibil să ratezi unele care te pot interesa mai mult. De aceea, noi am elaborat alarma de oferte, astfel încât să nu ți se întâmple acest lucru. Odată setată alarma pentru un produse preferat, aceasta te va anunța de fiecare dată când produsul este inclus în oferta săptămânală. Singura condiție: să ai un cont de utilizator.


Peste 1.800 de rețete

În aplicație vei găsi un număr semnificativ de rețete. Indiferent dacă preferi rețete fără lactoză, vegetariene, fără gluten sau vegane, sigur vei găsi ceva pe placul tău. Unele rețete sunt însoțite de un clip video care îți va arăta cât de simplu poți prepara rețeta care te interesează. Însă nu ai aflat încă cea mai bună veste: poți introduce toate ingredientele rețetei printr-un singur click în lista ta de cumpărături.


Listă de cumpărături – scapă de hârtiuțe!

Folosind aplicația noastră, poți spune „La revedere!” listelor de cumpărături scrise de mână. Poți elabora și împărți concomitent mai multe liste de cumpărături. Poți schimba cantitățile, să bifezi ce ai cumpărat sau să introduci ofertele sau ingredientele rețetelor în lista de cumpărături. Cu asistentul nostru de cumpărături este de fapt totul posibil.


De ajutor: caută cel mai apropiat magazin Kaufland

Folosește motorul de căutare pentru a găsi cel mai apropiat magazin Kaufland și apasă pe butonul de Navigație pentru a vedea cel mai rapid traseu.