Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Lumea colorată a dulciurilor și snackurilor

„Servește, te rog!” Când o gazdă spune aceste cuvinte, nimeni nu se lasă rugat de două ori. De ce? Pentru că este o mare probabilitate să fie momentul pentru dulciuri sau câteva bunătăți de ronțăit. La Kaufland, poți decide tu când și unde le servești. Indiferent dacă este dulce, acru sau sărat, avem ceva pentru fiecare preferință.

Sortiment

Din toate câte puțin

Jeleu de fructe

Jeleuri de fructe

Pe lângă ursuleți gumați, avem, în gama noastră, o mulțime de alte jeleuri colorate și gustoase. Multe dintre acestea sunt chiar vegane, bogate în suc de fructe sau cu supliment de vitamine.

Ciocolată

Ciocolată

Vindem o cantitate impresionantă de ciocolată tot timpul anului, și mai ales de sărbători. Cu o cerere atât de mare, este clar cât de mare trebuie să fie spațiul nostru de stocare.

Snackuri

Pentru cei care au mereu poftă de ceva de ronțăit, avem până la 600 de articole, de la alune și fistic, până la chipsuri și popcorn. Pe lângă articolele clasice, poți găsi și inovații, cum ar fi chipsurile din cartofi mov sau cu cele mai trăznite mixuri de condimente.

Produse de patiserie și biscuiți

Produse de patiserie și biscuiți

Așa nu se golește niciodată cutia cu biscuiți. De la eugenii și biscuiții clasici, până la cookie-urile americane, există ceva pentru toată lumea. Poți descoperi, de asemenea, numeroasele noastre mărci proprii. 

Atâtea opțiuni, atâtea gusturi diferite

Seară de film? Alege snackurile preferate

Popcorn, fistic, chipsuri, caju sau pufuleți?

Cu toții credem că este foarte ușor să alegem ce snackuri luăm lângă noi atunci când începe un film, dar oare este chiar așa de ușor? Mai ales atunci când trebuie să decizi brusc între atâtea opțiuni.

Să fie oare niște popcorn (sau floricele) proaspăt scos din cuptorul cu microunde? Dar ce zici de o pungă de chipsuri aromate cu cele mai diverse condimente? Sau poate ceva mai crocant, dar la fel de savuros: caju ori fistic? Dar să nu uităm de tradiționalii și irezistibilii pufuleți.

Vezi? Chiar nu este ușor cât ai atâtea opțiuni, una mai delicioasă decât cealaltă.

Așa că intră în jocul nostru și află dacă ai un favorit clar.

   Placeholder
   Curiozități

   Salutări dulci din toată lumea

   Se presupune că există într-adevăr oameni cărora nu le place ciocolata. Poate pe moment nu ne vine să credem, însă există o explicație foarte simplă. Fiecare țară are propriile obiceiuri și cultură, drept urmare și propriile sale preferințe în ceea ce privește mâncarea sau dulciurile. Hai să îți arătăm o mică imagine de ansamblu.

   Țări diferite, gusturi diferite 

   Americanii o iubesc, australienii și europenii de asemenea. Este vorba despre ciocolată în toate variantele sale. Pe de altă parte, în Africa, țara de origine a boabelor de cacao, se mănâncă mult mai puțină ciocolată.

   Nici chinezii nu sunt pasionați de aurul dulce - gustările sărate sunt acolo în capul listei. Japonezilor le place să experimenteze și să guste lucruri deosebite, precum orezul expandat cu aromă de wasabi. Mexicanii au, de asemenea, combinații picante, de exemplu dulciuri umplute cu tamarind și sos picant de chili.

   Așa cum poți observa: ciocolata nu este, în niciun caz, răspunsul la toate peste tot în lume.

   Știai că în Japonia există un cuvânt separat pentru «gustări sărate care se consumă cu bere»? Acestea se numesc otsumami.

   Dulce, sărat, curios: Top 3 cele mai nebunești gustări

   Unii oameni consideră ciudată preferința pentru jeleurile sub formă de ursuleți. Există însă și produse mult mai ciudate. 

   1. În Japonia, există bomboane de mestecat cu aroma „curry dulce de miel” - pe baza preparatului tradițional local „Ghengis Khan“.
   2. În SUA se practică sustenabilitatea. Pentru că acolo poți cumpăra dulciuri al căror ambalaj este făcut din hârtie de orez, pe care îl poți mânca.
   3. În Australia există o predilecție inexplicabilă pentru „batoane de mosc”. Batoanele roz strălucitoare arată ca pasta de dinți, dar au gust de mosc - o substanță cunoscută pentru parfumul ei puternic.

   Ai încercat rețetele noastre de prăjituri ușor de făcut?