kaufland.ro/retete
Pandișpan cu migdale
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (4 porții)
| 250 g | făină |
| 300 g | zahăr |
| 200 ml | ulei |
| 10 | ouă |
| 1 | lămâie |
| praf de copt | |
| cacao | |
| migdale |
Preparare
- 1
Se freacă gălbenușurile cu zahărul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Se toarnă uleiul, treptat.
- 2
Albușurile se bat spumă și se adaugă peste gălbenușuri. Se adaugă făina amestecată cu praful de copt și se omogenizează.
- 3
Se toarnă compoziția într-o formă unsă cu unt și se coace 60 miute.
- 4
Se scoate din formă și se presară cu cacao și migdale.