Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Cheesecake New York-style

Cheesecake New York-style

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 611/​2557
    kcal / kJ
  • 38 g
    carbo-hidrați
  • 12.3 g
    proteine
  • 46 g
    grăsimi
  • 3
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    611/2557 kcal/kJ, 38 g carbo-hidrați, 12.3 g proteine, 46 g grăsimi, 3 UG

Ingrediente (12 porții)

Pentru aluat:

250 g pricomigdale
125 g unt

Pentru cremă:

400 g ciocolată albă
200 g frișcă lichidă
700 g brânză proaspătă
200 g zmeură
1 baton de vanilie
2 lingurițe fistic tocat
1 linguriță zahăr pudră

Preparare

1

Pentru aluat, este nevoie să zdrobești pricomigdalele. Topește untul și amestecă-l cu pricomigdalele. Aluatul se pune într-o formă de tort cu marginea detașabilă (ø diametrul 26 cm). În formă să fie pusă hârtie de copt. Bătătorește aluatul și lasă-l aprox. 2 ore la frigider.

2

Pentru cremă, topește ciocolata. Încorporează frișca și lasă la răcit.

3

Adaugă miezul batonului de vanilie peste brânza proaspătă, iar apoi adaugă cu atenție ciocolata topită.

4

Distribuie crema pe blatul de pricomigdale. Cu spatele încălzit al unei linguri apasă în cremă pentru a face mici adâncituri. Lasă prăjitura cel puțin încă 5 ore la frigider.

5

Pasează zmeura cu zahărul pudră și strecoar-o. Umple adânciturile cheesecake-ului cu sosul de zmeură. Poți decora cu fistic tocat și restul de zmeură.