Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
Oferte la dulciuri și snackuri

Dulciuri, snackuri

Ofertele actuale

Valabilitate: din 02.12.2023 până în 03.12.2023

Oferte afișate pentru:
,

Dulciuri și snackuri la Kaufland

Pentru momentele în care te răsfeți, alege din oferta noastră dulciurile sau snackurile tale preferate. În magazinele noastre vei găsi rafturi pline cu tentații dulci, dar și cu snackuri sărate. De aceea, pentru a nu rata nicio ofertă la dulciuri și snackuri, răsfoiește catalogul săptămânal cu reduceri.

Ciocolata, bomboane, praline si alte dulciuri in oferta Kaufland

Ciocolată, bomboane, praline și alte dulciuri în oferta Kaufland

Dacă preferi dulciurile, ai o gamă extinsă de produse din care să alegi. Pe rafturile magazinelor noastre vei găsi următoarele tipuri de dulciuri:

 • Ciocolată de toate tipurile: albă, neagră (între 40-99% conținut de cacao), cu lapte, caramel, vișine, portocale, stafide, alune, migdale, caramel sărat, zmeură sau căpșuni
 • Bomboane, praline de ciocolată, acadele, drajeuri, caramele, jeleuri
 • Napolitane cu diferite tipuri de creme
 • Fursecuri, pișcoturi, bezele, brioșe, turtă dulce
 • Biscuiți simpli, cu ciocolată, cu fructe, cu cereale, cu diferite tipuri de creme
Alune, chipsuri, covrigei, biscuiti, snacks in oferta Kaufland

Alune, chipsuri, covrigei, biscuiți și alte snackuri în oferta Kaufland

Dacă ești fanul snackurilor sărate, cu siguranță vei găsi produsele tale preferate în magazinele Kaufland. Iată tipurile de snackuri din oferta noastră:

 • Crackers și biscuiți sărați
 • Pufuleți, snacks, chipsuri cu smântână, paprika, cașcaval, bacon
 • Alune de pădure, porumb prăjit, fistic, migdale, caju, arahide
 • Semințe de dovleac sau de floarea soarelui
 • Popcorn, sticks, grisine, covrigei

Gustări: dulci sau sărate - întotdeauna delicioase!

Dulciuri sau snackuri sarate?

Să recunoaștem, tuturor ne plac gustările. Dulci sau sărate, nu le putem rezista. Pot fi consumate ușor și ne dau energie până la următoarea masă principală. Important este să ne limităm la cantități mici și să nu facem abuz de ele, pentru că au multe calorii.

Iată câteva idei de gustări pe care le poți consuma între mic dejun și prânz sau prânz și cină:

 • Mix de arahide, migdale, caju, nuci, fistic, semințe de dovleac sau floarea soarelui
 • Biscuiți din cereale cu fructe de pădure și semințe
 • Covrigei cu tărâțe
 • Ciocolată cu conținut ridicat de cacao

Ciocolata, vedeta dulciurilor

Ciocolatei aproape nimeni nu îi poate rezista. Și în fond de ce ar trebui? Uneori ai nevoie de puțină energie sau de un răsfăț dulce. Bine că avem atât de multe sortimente diferite de ciocolată.

Informații despre ciocolată

De la boabele de cacao până la ciocolată

În interiorul fructelor de cacao se găsesc boabele de cacao. Acestea sunt necesare pentru producția de ciocolată. Fermierii de cacao recoltează manual fructul chiar și în prezent.

Ciocolata cu lapte

Ciocolată cu lapte

Ciocolata cu lapte este mai dulce decât soiurile amărui. Conținutul de lapte al acesteia asigură o consistență moale, delicată.

Ciocolata neagra

Ciocolată neagră

Conține aproximativ 55% cacao. Consumată în cantități moderate, este benefică pentru inimă, creier și circulația sângelui.

Ciocolată amaruie

Ciocolată amăruie

Este cel mai puțin dulce, deoarece conține cel puțin 70% cacao. O adevărată plăcere pentru iubitorii de ciocolată amăruie.

Ciocolata alba

Ciocolată albă

Conține unt de cacao în loc de cacao. În plus, are un conținut ridicat de lapte.


Gătește cu ciocolată

Ciocolata poate fi consumată direct din ambalaj, dar poate fi ingredientul perfect pentru prăjituri. Descoperă rețetele de mai jos și încearcă un desert delicios cu ciocolată!

Rețete cu ciocolată


Curiozități despre ciocolată

 • Știai că în cacao se găsește mult L-triptofan? Acest aminoacid este transformat de către creier în serotonină, hormonul nostru de fericire. Dacă lipsește, avem de obicei o stare proastă. Prin urmare, o bucățică de ciocolată cu conținut ridicat de cacao sigur este o pastilă de fericire într-o zi mai puțin frumoasă.
 • Ciocolata calitativă poate fi topită la doar 34°C, fiind singurul aliment care se topește la temperatura corpului. De aceea, atunci când o folosești în prăjituri, se recomandă să o topești la bain-marie.
 • Cele mai multe plantații de cacao sunt în Africa (circa 70% din producția globală), Coasta de Fildeș fiind cel mai mare producător din lume.
 • Dacă ai un câine, să nu-i dai niciodată să mănânce ciocolată, nici măcar un pătrățel. Dacă din greșeală a consumat, trebuie dus de urgență la medicul veterinar.

Sortiment ales responsabil

Produsele K-Classic și K-Bio care conțin ciocolată poartă sigla programului cacao Fairtrade. Acest lucru înseamnă că folosim cacao care provine dintr-un lanț comercial echitabil. Produsele noastre care conțin cacao Fairtrade sunt, printre altele, ciocolata de masă, ciocolata tartinabilă și diverse tipuri de biscuiți.

În plus, produsele de ciocolată de la K-Classic au certificare UTZ. Asta înseamnă că contribuim la îmbunătățirea condițiilor de mediu, precum și la îmbunătățirea condițiilor economice și sociale din țările cultivatoare.

Detalii despre ambele programe, găsești în secțiunea noastră Sortiment ales responsabil.

Sigla Fairtrade pentru produse care contin ciocolata
Ciocolata certificata UTZ

Cum faci o piñata cu dulciuri

Pinata cu dulciuri

Organizezi o petrecere pentru copii? Pregătește-le o surpriză și confecționează o piñata cu dulciuri.

Iată cum se face: ai nevoie doar de un balon, aracet și hârtie colorată. Lipește pe balonul umflat minimum 3 straturi de hârtie colorată. Lasă peste noapte la uscat. Sparge cu grijă balonul și umple cu tot felul bomboane și dulciuri forma rezultată. Atașează-i un șnur și atârnă-l de tavan sau un copac.

Gata! Poate să înceapă distracția!