Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian

Mini tarte cu zmeură

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 474/​1981
    kcal / kJ
  • 64 g
    carbo-hidrați
  • 11 g
    proteine
  • 20 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    474/1981 kcal/kJ, 64 g carbo-hidrați, 11 g proteine, 20 g grăsimi

Ingrediente (6 bucăți)

130 g grăsime vegetală
80 g zahăr
2 linguri praf de copt
450 ml lapte de soia
sare
350 g zmeură
1/2 linguriță cimbru uscat
25 g fistic tocat
1 pachet budincă de vanilie
300 g făină integrală

Extra:

boabe de fasole uscată

Preparare

    1

Amestecă 125 grame de grăsime vegetală rece cu făina, praful de copt, 40 grame de zahăr, sarea și 3 linguri de apă rece. Frământă până obții un aluat neted pe care îl pui în frigider pentru 1 oră.

    2

Încălzește cuptorul la 180 grade C. Întinde aluatul în foi subțiri de 3 mm grosime și, cu ajutorul unei forme cu margine ondulată, taie cercuri cu dimensiuni de cca 11 cm și presează-le în formele de coacere unse cu grăsimea rămasă.

    3

Taie hârtia de copt și pune-o peste aluat. Pune deasupra boabele de fasole, ca să nu crească aluatul la copt. Coace aluatul cca 10 minute, scoate apoi hârtia de copt și boabele și mai la copt încă 8 minute. Scoate formele din cuptor și lasă-le puțin la răcit, apoi, cu multă atenție scoate aluatul din ele și lasă-l să se răcească complet.

    4

Prepară budinca de vanilie conform instrucțiunilor de pe ambalaj din praful de budincă, 40 grame zahăr și laptele din soia. O acoperi și o lași să se răcească 2 ore la frigider. După ce o scoți, o bați cu mixerul cca 5 minute până capătă o consistență cremoasă și o pui într-un un cornet cu șpriț sub formă de stea.

    5

Umple mini tartele cu această cremă și le acoperi cu zmeură. Amestecă fisticul pisat cu cimbrul și presară deasupra tartelor.