Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Fructe și legume ca din grădina ta

Legume și fructe de calitate

Proaspete ca și cum ar fi din grădina ta, controlate strict și alese cu mult drag: acesta este sortimentul nostru de fructe și legume. Noi îți oferim zilnic o gamă de produse bogată și plină de prospețime.

Angajamentul nostru privind prospețimea:

  • Selecție, de la bio până la regional
  • Livrare zilnică pentru prospețime garantată
Fructe și legume bio

Gustul din natură

Legume și fructe Kaufland

Naturale și sănătoase, fructele și legumele bio ocupă un loc important în oferta noastră. De aceea, avem grijă să alegem doar produse care respectă calitatea ecologică. Cum recunoști aceste produse? Caută pe produse sigla ecologică a Uniunii Europene și astfel ești sigur de faptul că produsele se obțin în conformitate cu cele mai stricte directive ale Regulamentului UE privind produsele ecologice și că sunt verificate la intervale regulate de timp de organisme de control independente și autorizate.

Influențat de sezonalitate, sortimentul nostru de legume și fructe bio cuprinde o varietate de produse:

  • Legume bio: salată, sfeclă, castraveți, cartofi albi sau roșii, ardei capia și gras, roșii, ceapă, conopidă, varză, sparanghel, broccoli, mazăre, morcovi, usturoi, vinete etc.
  • Fructe bio: afine, avocado, banane, căpșuni, cireșe, kiwi, lămâi, mango, piersici, caise, portocale, mere, pere etc.


Sfaturi istețe

Repede și simplu

Ai vrut să știi întotdeauna cum să obții mai mult suc dintr-o lămâie? Sau cum să tai ceapa fără să ai lacrimi? Atunci, descoperă sfaturile noastre despre legume și fructe, care îți fac viața în bucătărie mai ușoară.

Feliază repede ciupercile champignon

Ciupercile champignon se pot felia repede și simplu cu un tăietor de ouă. Important este să le așezi cu pălăria în jos.

Taie ceapa fără lacrimi

Dacă vrei să tai ceapa cubulețe, o poți ține în prealabil în congelator. Astfel, se emană mai puține uleiuri eterice și nu provoacă lacrimi.

Mai mult suc din lămâie

Cum obții cât mai mult suc posibil la stoarcerea lămâilor? Rulează citricele pe masă, apăsând tare. Apoi, taie în jumătăți și stoarce lămâia.


Curiozități legume și fructe
Curiozități despre fructe și legume

Știai că...

  • ... roșiile sunt foarte apreciate în lumea întreagă? Doar în Germania fiecare cetățean consumă în medie aproximativ 25 kilograme de roșii pe an. Fie că se prepară ca sos, supă sau se taie în salată, roșiile sunt nelipsite din coșul de cumpărături.
  • ... există în toată lumea aproximativ 3.000 de sortimente de piersici? Printre cele mai îndrăgite sortimente se numără, printre altele, Redhaven, Springcrest, Springcold sau cardinal.
  • ... un zucchini are doar 20 de calorii la 100 grame? Astfel, bunătatea verde se încadrează la greutatea „pană” în familia curcubitaceelor.
  • ... cimbrul își are originile pe malul Mării Mediteraneene? Deosebit de apreciat încă din Evul Mediu, cimbrul este folosit la diferite preparate culinare ce au la bază legume, dar se îmbină foarte bine și cu carnea de pește sau porc.
  • ... ghimbirul ajută la digestie și calmează durerile abdominale? Ghimbirul face parte din familia Zingiberaceae și își are originea în Asia tropicală. Se folosește în alimentație și terapie, fiind revigorant și vasodilatator.

Rețete

Salate proaspete pentru toți