kaufland.ro/retete
Pâine prăjită cu brânză gratinată, șuncă și sos pesto
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
536.2/2243.46kcal / kJ
-
23 gcarbo-hidrați
-
19.9 gproteine
-
40.9 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
536.2/2243.46 kcal/kJ,
23 g carbo-hidrați,
19.9 g proteine,
40.9 g grăsimi
Ingrediente (2 Porție)
Pentru pâine
2 felii | pâine țărănească |
10 g | alune cu coajă |
4 linguri | brânză proaspătă (cu conținut ridicat de grăsime) |
6 felii | șuncă Schwarzwälder |
Pentru sosul pesto
pătrunjel | |
chives | |
busuioc | |
10 g | parmezan |
sare | |
piper | |
50 ml | ulei de măsline extravirgin K-Bio |
Preparare
- 1
Se încinge cuptorul (temperatură superioară/inferioară: 200 °C/aer recirculat: 175 °C). Între timp, se prăjește pâinea într-o tigaie, fără grăsime. Alunele se prăjesc, de asemenea, fără grăsime, într-o tigaie. Pâinea se unge cu brânza proaspătă și se gratinează în cuptor aprox. 10 minute, pe șina superioară.
- 2
Între timp se spală, se usucă prin scuturare și se rup în bucăți mari ierburile pentru sosul pesto. ¼ din ierburi se pun de-o parte. Restul ierburilor se pasează fin cu uleiul de măsline, parmezan, sare și piper, într-un recipient înalt.
- 3
Șunca se pune pe pâine, se picură cu sos pesto și se ornează cu alune și ierburi. Pâinea se servește caldă.