Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Pâine prăjită cu brânză gratinată, șuncă și sos pesto

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 536.2/​2243.46
    kcal / kJ
  • 23 g
    carbo-hidrați
  • 19.9 g
    proteine
  • 40.9 g
    grăsimi
  • 1.92
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    536.2/2243.46 kcal/kJ, 23 g carbo-hidrați, 19.9 g proteine, 40.9 g grăsimi, 1.92 UG

Ingrediente (2 porții)

Pentru pâine

2 felii pâine țărănească
10 g alune cu coajă
4 linguri brânză proaspătă (cu conținut ridicat de grăsime)
6 felii șuncă Schwarzwälder

Pentru sosul pesto

1/4 legătură pătrunjel
1/4 legătură chives
1/4 legătură busuioc
50 ml ulei de măsline extravirgin K-Bio
10 g parmezan
sare
piper

Util

  • Sosul pesto se păstrează timp de mai multe săptămâni, într-un loc răcoros și întunecat, într-un recipient sterilizat.


Preparare

    1

Se încinge cuptorul (temperatură superioară/inferioară: 200 °C/aer recirculat: 175 °C). Între timp, se prăjește pâinea într-o tigaie, fără grăsime. Alunele se prăjesc, de asemenea, fără grăsime, într-o tigaie. Pâinea se unge cu brânza proaspătă și se gratinează în cuptor aprox. 10 minute, pe șina superioară.

    2

Între timp se spală, se usucă prin scuturare și se rup în bucăți mari ierburile pentru sosul pesto. ¼ din ierburi se pun de-o parte. Restul ierburilor se pasează fin cu uleiul de măsline, parmezan, sare și piper, într-un recipient înalt.

    3

Șunca se pune pe pâine, se picură cu sos pesto și se ornează cu alune și ierburi. Pâinea se servește caldă.