Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Biscuiți: cele mai gustoase rețete

Acești biscuiți sunt dulci, crocanți și vor atrage toate privirile. De la biscuiți de Crăciun la rețete de Paște, noi îți vom prezenta opțiuni pentru orice ocazie: Mai jos îți vom prezenta 6 rețete apetisante, apreciate de toți musafirii.

Biscuiți fotografiați de sus care arată ca nasturi cu ațe, alături de bufnițe de diferite dimensiuni. În dreapta se poate vedea un șervet mov, iar în stânga o ramură cu frunze.
© Kaufland

Conținutul pe scurt

  • Mai jos îți vom prezenta 6 rețete gustoase pentru adulți sau copii, pentru Crăciun ori Paște sau orice alte sărbători.
  • Cel mai tare lucru: sunt cele mai bune rețete dacă îți dorești ceva care să arate bine. Nu contează dacă vrei o opțiune vegană sau clasică, mai jos vei găsi tot ce îți trebuie, chiar și biscuiți fără zahăr.
  • Biscuiți șprițați, sub formă de nasturi, cartofi prăjiți sau bufnițe: alege una dintre rețetele delicioase de mai jos și pregătește-le cu ajutorul instrucțiunilor pas cu pas.
Rețete

Rețete de biscuiți digestivi pentru toate gusturile

Biscuiții de casă sunt o gustare dulce mereu apreciată de întreaga familie, chiar și de cei mai tineri membri - se pot prepara chiar și biscuiți pentru bebeluși. Ar fi și mai bine dacă nu ar fi doar delicioși, dar și dacă ar avea și un aspect plăcut. În acest articol, îți vom prezenta câteva opțiuni care vor impresiona și cele mai mofturoase persoane. Avem rețete pentru fiecare ocazie. Acum gătim!


Dulci și creativi: pentru cei a căror sărbătoare preferată este Paștele

Aceste dulciuri sunt perfecte pentru zilele de naștere ale copiilor, pentru meniul de Paște sau pentru o persoană al cărei animal preferat este iepurele. Îți prezentăm o versiune nouă a biscuiților cu unt clasici pe care îi făceau bunicile noastre. Pe lângă unt, zahăr și ou, vei folosi făină de speltă în locul făinii clasice de grâu. Îți recomandăm să îi tai în forma unei inimi: poți desena iepuri pe ei cu ajutorul glazurii în cel mai scurt timp, fiind astfel dulciuri perfecte pentru Paște.


În formă de animăluțe: bufnițe

O rețetă simplă cu rezultate impresionante: biscuiți crocanți sub formă de bufniță. Sunt foarte ușor de preparat: Întinde aluatul cu sucitorul, taie forme rotunde și apoi urmează cea mai importantă parte – din aluat și puținăciocolată vei crea ochii, ciocul se modelează dintr-o migdală, iar ghearele se desenează în aluat cu o scobitoare. Se pot prepara în orice perioadă a anului, dar scorțișoara și portocala conținute îi transformă în biscuiții perfecți pentru Crăciun.


Colorați și originali: nasturi

Cu toții apreciem deserturile de casă. Această rețetă arată atât de bine, încât preparatele se pot folosi sub formă de cadou. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente clasice, adică zahăr, făină, unt și ou. Folosește colorant alimentar pentru a da dulciurilor diverse culori. Pentru a transforma biscuiții în nasturi, ai nevoie de o formă rotundă pentru tăiat (sau de mai multe, de dimensiuni diferite) și de paie. Pentru un aspect perfect, îi poți decora cu ață, pe care o vei introduce în găurile nasturilor. Sfat: Dacă vrei să aibă un aspect marmorat, folosește mai puțin colorant alimentar și oprește-te mai devreme din frământat, astfel încât culoarea să nu fie perfect uniformă. Imediat ce culoarea începe să se disperseze ușor, oprește-te din frământat și întinde aluatul pe o suprafață plană pentru a-l tăia.


Vegani: munți exotici

Aceste dulciuri cu cocos sunt rapide și delicioase. Pe lângă făină și amidon, vei folosi și margarină vegană, lapte de cocos și fulgi de cocos. Datorită toppingului alb din cocos, lămâie și zahăr pudră, seamănă cu niște mici munți înzăpeziți. Și, în ciuda aspectului, având în vedere gustul proaspăt și exotic, nu sunt ideali doar pentru iarnă, dar și pentru perioada verii. Se pot servi alături de o ceașcă de cafea, dar și alături de un cocktail servit pe terasă, alături de prieteni. 


Festivi și eleganți: prăjituri pentru Ajun și pentru Crăciun

Desigur, biscuiții cu ovăz clasici de Crăciun sunt delicioși. Pentru mai multă varietate, pe lângă steluțe cu scorțișoară, macarons cu cocos, biscuiți cu vanilie sau prăjituri cu cacao și vanilie, poți încerca o variantă mai elegantă pentru Crăciunul viitor. Această variantă cu cremă este perfectă. Crema poate fi reprezentată de gem sau dulceață de fructe sau chiar și marmeladă, iar învelișul este preparat cu ciocolată albă. Cel mai interesant aspect al acestor dulciuri tematice este bradul de Crăciun făcut cu colorant alimentar și decorat cu perle sau bomboane decorative colorate. Sfat: Pentru o prezentare perfectă, le poți pune pe o farfurie acoperită cu un șervet verde sau auriu, pe care ai mai pus și o ramură de brad. О atmosferă perfectă pentru Crăciun!


Adorabili și originali: cartofi prăjiți

Aceste dulciuri sunt preferatele întregii familii. Redescoperă copilul din tine pregătind aceste dulciuri sub formă de cartofi prăjiți pentru următoarea zi de naștere. Nu trebuie să adaugi multe ingrediente pe lista de cumpărături, deoarece aluatul este foarte simplu. Nu ai nevoie de forme speciale pentru a-i tăia. Cu ajutorul unui cuțit, poți decupa forme dreptunghiulare sau în zig-zag. Apoi, pune-i în tava tapetată cu hârtie de copt. După ce i-ai copt, este momentul să le dai puțină culoare. Pentru a-i face să arate mai autentic, decorează-i cu ketchup sau maioneză. Acestea se pot face din glazură colorată. Sfat: Poți folosi și o rotiță specială de patiserie pentru a-i tăia, va fi mai simplu, iar modelul va fi uniform.