Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Strugurii Cotton Candy: dulci precum vata de zahăr

Vata de zahăr – amintirea plăcută a copilăriei. Acum, ne putem bucura de ea fără adaosul de zahăr, grație strugurilor Cotton Candy! Numele vorbește de la sine, deoarece, datorită aromei dulci și plăcute, strugurii amintesc de gustul vatei de zahăr. Aici poți afla cum a fost creat acest fruct delicios, ce conține, precum și ce rețete delicioase poți crea cu ajutorul acestui aliment.

Se pot vedea struguri într-un bol.
© nolonely – stock.adobe.com

Conținutul pe scurt

  • Cotton Candy chiar sunt în tendințe și se numără printre cele mai apreciate fructe din lume.
  • Acest soi este originar din SUA:
  • se deosebesc de alte soiuri prin aroma lor unică, asemănătoare vatei de zahăr. 
Definiție

Definiție: Ce sunt Cotton Candy? 

Cotton Candy sunt fructe mari, ovale, care adoră lumina soarelui. Acest soi de struguri este disponibil atât cu sâmburi, cât și fără. Compania „Grapery“ din California a creat acest soi dulce ca zahărul încrucișând strugurii Concord și Vitis Vinifera, unele dintre cele mai cunoscute soiuri din SUA. Concord sunt cunoscuți mai ales datorită faptului că se utilizează în producția de suc de struguri și gem de struguri. Astăzi, acest soi de struguri special se poate găsi și în Italia, în regiunea Apulia.


Gust

Gust: Ce gust au Cotton Candy? 

O farfurie cu struguri pe o față de masă cu dungi.
© Liudmyla – stock.adobe.com Cotton Candy conțin mai mult zahăr decât cei obișnuiți. Cu toate acestea, în ceea ce privește calitățile nutritive, sunt asemănători soiurilor mai puțin dulci.

În acest caz, numele vorbește de la sine! Datorită încrucișării pe cale naturală, aceste fructe dulci ca zahărul au o aromă unică, inconfundabilă. La fel ca strugurii obișnuiți, sunt crocanți. Există varietăți și cu sâmburi, dar de obicei acesta este un soi fără sâmburi. Sunt deosebit de dulci, deoarece aciditatea este aproape inexistentă. Acest gust dulce, asemenea caramelului, cu o notă de vanilie, ne duce imediat cu gândul la vata de zahăr roz. La prima degustare, după aroma dulce, urmează o aromă mai subtilă, dulce.


Sănătate

Cotton Candy sunt sănătoși?

N-o să-ți vină să crezi cât de gustoși sunt. Cu toate acestea, nu sunt modificați genetic și nici nu conțin arome artificiale! Conțin ceva mai mult zahăr decât varietățile standard de struguri de masă, dar valorile nutritive sunt similare soiurilor mai puțin dulci. Singura diferență semnificativă constă în aromă. Astfel, sunt perfecți ca topping pentru iaurt ori ca gustare între mese. Cotton Candy au aproximativ 70 de calorii și 15 grame de zahăr per 100 de grame. Nu este necesar să renunți la fructele dulci dacă încerci să ai o alimentație sănătoasă. Cel mai important este să le consumi cu moderație.  


Disponibilitate

De unde pot cumpăra Cotton Candy?

Cotton Candy sunt disponibili în magazinele Kaufland de la jumătatea lunii iulie până la jumătatea lunii septembrie. Dacă dorești să afli mai multe despre noile tendințe alimentare, abonează-te la newsletter-ul Kaufland - te vom ține la curent cu noile produse și oferte.


Rețete

Rețete delicioase pentru acasă