Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Creație de Halloween cu copiii: Cele mai tari idei pentru copii

Costum? Bifat. Gustări? Bifat. Ce mai lipsește pentru un Halloween perfect? Decorațiunile, bineînțeles! Și le poți meșteșugi chiar tu cu copilul tău. Există mult mai multe lucruri pentru a-i binedispune pe micii tăi monștri decât clasica sculptură în dovleac. În acest articol vei găsi o mulțime de idei DIY pentru petrecerea înfricoșătoare.

Pe o masă se află un dovleac sferic vopsit în negru, cu ochi și aripi, care seamănă cu un liliac.
© Kaufland

Conținutul pe scurt

 • Pentru părinți este o decorațiune drăguță, iar pentru copii o distracție pe cinste: Aceste idei sunt perfecte pentru a le confecționa împreună de Halloween.
 • Ești în căutarea unei decorațiuni rapide de Halloween pentru petrecerea copilului tău? Cu siguranță o vei găsi aici.
 • De la lilieci până la melci uriași: În acest articol, găsești idei de meșteșugit pentru Halloween extrem de ciudate și instrucțiuni simple de urmat.
Bucuria copiilor

Halloween: O sărbătoare palpitantă pentru copii

La început, Halloween-ul avea ca scop alungarea spiritelor rele. Astăzi este o zi în care toată familia se costumează și vrea să fie înfricoșătoare. Fetele și băieții merg din ușă în ușă, sunt costumați în vrăjitoare sau vampiri și cer dulciuri. De Halloween nu doar dulciurile sunt la modă pentru copii, lor le place și să meșteșugească. Creațiile făcute manual sunt în această zi specială de Halloween decorațiuni frumoase și, mai presus de toate, rapide. Dacă ești în căutarea unor idei creative pentru a-ți face casa înfiorătoare sau pentru următoarea petrecere, găsești cu siguranță ceea ce cauți în acest articol. 


Felinar cu păianjen

Un felinar cu păianjen înspăimântător de frumos

O sticlă cu o lumânare pastilă este decorată la exterior cu pânze de păianjen artificiale și păianjeni negri.
© Kaufland Și copii mici pot ajuta la realizarea acestor ornamente de Halloween. Acest felinar cu păianjen este gata să fie folosit cât ai bate din palme.

Încă îți lipsește iluminarea potrivită pentru o atmosferă înfricoșătoare? Atunci poți bricola un felinar împreună cu copiii tăi. O sticlă învelită în pânze de păianjen și decorată cu câțiva păianjeni înfricoșători creează o lumină sinistră în sufragerie cu ajutorul unei lumânări pastilă. Partea bună a acestei idei DIY: Este mai degrabă drăguț decât înspăimântător și este atât de ușor de făcut încât chiar și copiii mai mici pot da o mână de ajutor. 

Ai nevoie de: 

 • Sticlă
 • Set cu păienjeni decorativi și pânză de păianjen
 • Lipici
 • Foarfecă
 • Lumânare pastilă

Cum procedezi: Înfășoară sticla cu pânzele de păianjen, taie-le și fixează capetele cu lipici. Apoi fixează păienjenii pe pânză.


Decorațiune pentru pahar

Decorațiune DIY pentru pahare

Un pahar cu o față de Halloween lipită pe el este umplut cu un lichid roșu și un pai alb-negru și este așezat pe o masă. În stânga este o brioșă cu ciocolată în hârtie cu alb și negru.
© Kaufland Efort mic, efect înfiorător de mare: Cu acest ornament de Halloween, băuturile copiilor tăi vor avea un gust și mai bun.

Băuturile delicioase au un gust și mai bun pentru copii atunci când le beau din pahare stranii. Cu ajutorul acestei idei simple DIY, paharele capătă un chip sinistru.

Ai nevoie de:

 • Folie adezivă neagră
 • Creion
 • Foarfecă
 • Sticlă 

Cum procedezi: Desenează cu creionul o față de dovleac pe folia adezivă. Decupează fața și lipește-o pe pahar. Sfat: Poți obține efectul ideal cu limonadă de portocale.


Idei cu dovleci

Un alt fel de dovleac: Cele mai bune idei de bricolaj

Dovleacul clasic de Halloween stârnește teamă și spaimă prin figura sa înfiorătoare și cioplită. Dar există și alte moduri creative de a pune în valoare legumele în această zi specială decât sculptarea lor. Află cum faci cu copiii tăi un liliac înfricoșător sau o fantomă dintr-un dovleac, aceste decorațiuni sunt ideale pentru Halloween în casă, în jurul casei sau la petreceri. Sfat: Aceste idei decorative nu sunt potrivite doar pentru decorarea pervazurilor, scărilor sau teraselor. Plasate în mod vizibil pe masă, acestea sunt un magnet pentru ochi la petreceri și fac ca fiecare bufet să fie un pic mai înspăimântător.


Liliac

Dulce și înfricoșător: Liliac sferic

Pe o masă se află un dovleac sferic vopsit în negru, cu ochi și aripi, care seamănă cu un liliac.
© Kaufland Poți meșteșugi cu copiii tăi un liliac dintr-un dovleac rotund cât ai bate din palme pentru a-ți decora casa.

Acest proiect DIY este perfect pentru meșteșugit cu copiii. Poți face în scurt timp din legume de toamnă un liliac vopsit în negru și cu aripi de carton, care va bântui pe pervazul ferestrei sau pe balcon. Sfat: Asigură-te că ai un suport mare pe care poți bricola și picta fără să faci pete. Și mai bine: Dacă ai grădină sau terasă și vremea este de partea ta, atunci meșteșugește afară.

Ai nevoie de: 

 • Dovleac Hokkaido
 • vopsea acrilică neagră și albă
 • Pensulă
 • Fotocarton
 • Foarfecă
 • Lipici

 

Cum procedezi:

 1. Pictează complet dovleacul cu vopsea neagră și lasă-l să se usuce.
 2. Desenează aripile liliacului pe fotocarton și apoi decupează-le. 
 3. Pictează-i ochii cu vopsea albă. 
 4. După ce se usucă ochii, pictează pupilele cu vopsea neagră. 
 5. Lipește aripile de-o parte și de alta a corpului liliacului.

Melc

Perfect pentru pervaz: Melc uriaș DIY

Un melc făcut din doi dovleci stă pe o masă de lemn.
© Kaufland Vrei să creezi un ornament cu totul special? Atunci încearcă anul acesta un melc uriaș! Ai nevoie doar de doi dovleci, puțină vopsea, două frigărui din lemn și două sfere din polistiren.

Un melc uriaș făcut manual este cu adevărat captivant, deoarece ochii lui bulbucați sunt înfricoșători, dar și drăguți în același timp. Nu este greu deloc să îl confecționezi împreună cu copiii tăi și este foarte distractiv. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile pas cu pas.

Ai nevoie de: 

 • Dovleac Hokkaido
 • Spray vopsea, negru mat, cu aspect de mătase
 • Dovleac plăcintar
 • Vopsea acrilică de cupru
 • Pensulă
 • Cuțit sau set de sculptură pentru dovleci
 • Lumânare pastilă
 • Două sfere din polistiren
 • Marker negru

Cum procedezi:

 1. Vopsește dovleacul Hokkaido cu spray negru și lasă-l la uscat.
 2. Dovleacul alungit este gâtul melcului: Pictează-l cu vopsea de cupru și lasă-l la uscat.
 3. Taie partea de jos de la ambii dovleci.
 4. Taie partea laterală a dovleacului Hokkaido și scobește-l complet. Taie în partea laterală a dovleacului o formă de spirală de cochilie. Pune o lumânare pastilă în dovleac pentru a lumina.
 5. Desenează pupile cu markerul pe sferele din polistiren și înfige sferele în țepușe. Înfige ochii în „gâtul de dovleac” și așază lângă gât cochilia din dovleacul Hokkaido, astfel încât să obții forma tipică de melc – ai reușit.

Fantomă

Fantomă înspăimântătoare din dovleac plăcintar

Un dovleac vopsit în alb și negru, care arată ca o fantomă înfiorătoare, stă pe o masă.
© Kaufland Fantomă din legume: Într-un timp scurt, se obține transformarea perfectă din dovleac în fantomă, potrivită ca ornament pentru masa sau pervazul ferestrei de Halloween.

Poți bricola cu copiii decorațiuni pentru Halloween din legume de toamnă cât ai clipi. În doar câțiva pași, creează o fantomă cu părul ciufulit și o față monstruoasă, care îi va speria pe ceilalți. 

Ai nevoie de: 

 • Dovleac plăcintar
 • vopsea acrilică neagră și albă
 • Pensulă
 • Eventual, lână neagră
 • Foarfecă
 • Lipici

Cum procedezi:

 1. Pictează dovleacul cu vopsea albă și lasă-l să se usuce.
 2. Apoi pictează gura și ochii înfiorători cu vopsea neagră și lasă să se usuce. 
 3. Dacă vrei să îi faci fantomei o coafură, poți tăia fire de lână neagră și le poți lipi pe cap pe post de păr. Fantoma ta confecționată manual este acum gata pentru a fi folosită ca decor de Halloween.

Joc de meșteșugit

Perfect pentru petrecerea de Halloween: Idee de meșteșugit și joc 2 în 1

Pe o masă strălucitoare sunt așezate motive de Halloween galbene și portocalii, realizate din hârtie.
© Kaufland Copii tăi au chef de un joc de Halloween? Atunci bricolați unul chiar voi! Pentru această idee de joc ai nevoie doar de hârtie în două culori, paie și două castroane.

Fie pentru o după-amiază de meșteșugit acasă, fie pentru următoarea petrecere. Pentru a le ține ocupate pe micile fantome și vrăjitoare de Halloween, poți combina două elemente. Împreună puteți realiza așa-numitul cazan al vrăjitoarei: un joc perfect pentru Halloween. Este o idee excelentă de joc de ultimă oră, pentru că nu ai nevoie decât de hârtie colorată în două culori, paie și două boluri care să țină loc de cazan.

Cum procedezi: Acest joc se joacă în două echipe și fiecare echipă primește câte o culoare, așa că ai nevoie și de hârtie colorată în două culori diferite. Desenează împreună cu copiii diferite motive înfricoșătoare pe hârtie și decupează-le. Fii creativ atunci când alegi motivele: Vrăjitoare, monștri, vampiri, magicieni, dragoni, zombi – ai voie cu orice este înspăimântător.

Regulile jocului: Aranjează motivele în două grupuri de culori, unul lângă altul, pe masă. Acum începe distracția, pentru că fiecare copil încearcă să introducă cât mai repede în cazanul vrăjitoarei personajele respective culorii sale, în timp ce le suge cu paiul. Echipa care introduce toate motivele în cazan câștigă o pungă cu dulciuri. Acest joc nu este distractiv doar pentru copii, ci și pentru adulți.