Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Newletics® - marca noastră de articole sportive

Începe să faci mișcare. Cu linia noastră de produse Newletics®, ne adresăm sportivului din tine. Spontan și hotărât. Fie că ești începător sau fie că ești un sportiv cu experiență, poți găsi la noi haine și accesorii de calitate. Cu Newletics® sportul este pur și simplu distractiv. Să începem!

Sortiment variat

Newletics® - diversitate garantată

În sortimentul nostru găsești permanent produse noi Newletics® cu care îți poți extinde planul tău de antrenament. Fii cu ochii pe ofertele noastre și vizitează-ne periodic pentru a nu rata produsele Newletics®.

Fitness

Fitness - Newletics

Yoga

Yoga/Pilates - Newletics

Alergare

Alergare - Newletics

Înot

Înot - Newletics

Ciclism

Ciclism - Newletics

Drumeții

Drumeții - Newletics

Ski

Ski  -Newletics

Sporturi de echipă

Sport în echipă - Newletics

Fitness Challenge

Provocări pentru o săptămână plină de acțiune

Majoritatea acțiunilor noastre sunt determinate de rutină. Ne trezim dimineața și pornim pilotul automat. Unele obiceiuri sunt foarte bune și ne economisesc o mulțime de timp, însă altele ar putea fi un pic optimizate. Obiceiurile ajută la atingerea obiectivelor pe termen lung și ne modelează viața cotidiană.

Vrei să fii mai atent, să faci mai mult sport sau pur și simplu să trăiești mai sănătos? Cu un obicei nou îți poți schimba viața! Te provocăm să urmezi sfaturile noastre pentru o săptămână.

Start

Să începem!

Cu Newletics® poți realiza totul. Trebuie doar să vrei și să o faci. Pentru a te motiva și mai mult, am întocmit un mic program de fitness pentru tine. Acceptă provocarea noastră.

Alege-ți un partener

1. Alege-ți un partener

Caută-ți un partener și stabiliți-vă obiective comune pentru acest an. Elaborați și o strategie pentru realizarea obiectivului vostru și notați pe ce bază vă măsurați succesul.

Mișcare

2. Mișcă-te cu fiecare ocazie

Profită astăzi de fiecare ocazie pentru a te mișca:  de exemplu, în loc să suni un coleg, du-te la el, întinde-te la locul de muncă cât de des poți sau dacă mergi la cumpărături, parchează cât mai departe pentru a face cât mai mulți pași.

3. Plimbă-te la prânz

Planifică-ți azi în pauza de prânz o plimbare rapidă de 15 minute. Ia unul sau doi colegi cu tine sau stabilește cu un prieten să vă întâlniți.  

 

Stretching

4. Încălzește-ți corpul

Încălzește-ți corpul pentru următoarele zile prin mișcări de stretching. Îți vei simți trupul mai puternic pentru ceea ce urmează.

Scări

5. Folosește scările

Urcă astăzi toate treptele care îți ies în cale. Renunță în mod intenționat la lift și scările rulante.

Pași

6. 10.000 de pași

Activează-ți numărătorul de pași pe mobil sau pe smartwatch. Mergi astăzi 10.000 de pași. Provoacă-ți partenerul, colegii sau un prieten să facă la fel.

Sport nou

7. Treci la următorul nivel

Încearcă un sport nou. Testează-ți limitele și ai grijă să îți atingi obiectivele.

Continuă

Mergi mai departe

Felicitări, ai reușit! Acum poți să respiri și să continui. Stabilește-ți obiective noi. Cu Newletics® ai toate șansele să le atingi. Pentru că Newletics® are ce îți trebuie pentru succesul tău sportiv.


Rețete pentru sportivi


Recomandări și sfaturi pentru o viață cotidiană activă

Crezi că nu ai timp pentru sport? Cum ar fi să îți transformi rutina zilnică în exerciții sportive? De exemplu, ai putea începe prin a alege o rută mai lungă spre locul de muncă, iar în pauze să faci o tură în jurul clădirii pentru a stimula metabolismul. Există multe astfel de activități mici, care îți fac viața cotidiană mai activă. Următoarele șase recomandări te ajută să integrezi mai multă mișcare în viața ta cotidiană:

1. Mergi pe vârfurile picioarelor

Atât de simplu și atât de bine: ridică-te pe vârful picioarelor atunci când te speli pe dinți și trage călcâiele cât mai mult posibil în sus. Coboară-le și apoi repetă exercițiul. Prin ridicarea gambelor se ard câteva calorii suplimentare și se menține frumusețea gambelor.

2. Scări în locul liftului

Mergi pur și simplu mai des pe scări decât cu liftul și scara rulantă! Urcatul scărilor este ușor de realizat și ne ridică pe scurt timp pulsul.

Sau încearcă ceva nou. De exemplu coboară cu o stație mai devreme din autobuz sau tramvai și mergi pe jos restul distanței.

3. Plimbări scurte

O plimbare de 15 minute îți conferă energie nouă, sporește mobilitatea și starea de bine.

4. Munca în casă drept fitness cotidian

Câteva activități casnice, cum ar fi aspiratul, spălatul geamurilor, plivirea buruienilor și ducerea gunoiului sunt ideale pentru a avea o viață cotidiană mai activă. Dă drumul la muzică și poți face sport în timp ce faci activitățile zilnice.

5. Fii activ când vorbești la telefon

În timpul conversațiilor telefonice nu se pot face multe, dar totuși poți face puțină mișcare. La următoarea conversație telefonică, plimbă-te pur și simplu în aer curat sau cel puțin plimbă-te prin locuință. Dacă în loc să suni de la birou, te duci personal, nu faci doar puțină mișcare, ci îți cultivi și relațiile.

6. Mini-antrenament în fața televizorului

Chiar și atunci când stai întins în fața televizorului, se pot efectua câteva exerciții mici: ridică picioarele și fă mișcări de bicicletă un minut sau poți face câteva abdomene fără probleme!


Calitatea noastră

Promisiunea noastră de succes

Newletics® este pentru toți cei care au așteptări mari, care dau totul, dar nu sunt pregătiți să plătească un preț exagerat pentru aceasta. Newletics® îți oferă un echipament sportiv funcțional și rezistent, iar în plus te face să arăți bine la fiecare antrenament. Îți garantăm asta.

  • Majoritatea articolelor noastre textile este certificată GOTS și produsă din bumbac bio.
  • La articolele noastre textile se utilizează  tehnologia BIONIC FINISH®. Aceasta este o tehnologie inovatoare, care face posibilă impermeabilitatea și rezistența la murdărie a articolelor textile.
  • Textilele sunt certificate cu sigiliul OEKO-TEX®. STANDARD 100 al OEKO-TEX® este un sistem de certificare internațional unitar și independent pentru produse textile în toate etapele de prelucrare. Verificările noxelor țin cont de reglementări legale importante, de substanțele chimice care periclitează sănătatea, precum și de diverși parametri pentru îngrijirea sănătății.
Newletics calitate

Calitate

Toate produsele Newletics® conving prin materialele selectate, prelucrarea bună, rezistența și funcționalitatea optime. Cea mai mare parte a fibrelor naturale folosite sunt din bumbac eco certificat GOTS. Calitatea se verifică periodic de departamentul nostru intern pentru asigurarea calității, dar și de institute independente.

Varietate

Varietate

De la îmbrăcăminte, cum ar fi tricouri, leggings, șorturi, sau încălțăminte până la aparatură și accesorii sportive - Newletics® îți oferă un sortiment variat. Fii cu ochii pe ofertele noastre și vizitează-ne periodic pentru a nu rata produsele Newletics®.

Preț mic

Preț mic

Nu doar calitatea produselor Newletics® te va convinge. Ci și prețul lor foarte bun. Colaborăm strâns cu furnizori de încredere. Împreună creăm articole care oferă întotdeauna un raport perfect între preț și calitate.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre Newletics® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.