kaufland.ro/retete
Somon cu cușcuș
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
| 2 bucăți | file de somon |
| 2 | roșii |
| 2 | ardei grași |
| pătrunjel proaspăt | |
| ulei | |
| boia de ardei dulce | |
| sare | |
| piper | |
| 200 g | cușcuș |
Preparare
- 1
Se freacă somonul cu sare, piper și boia de ardei dulce. Se frige pe grătar, câte 5 minute pe fiecare parte.
- 2
Cușcușul se fierbe 20 minute într-o strecurătoare, pe baie de abur. Se scoate pe un platou.
- 3
Roșiile și ardeii se toacă mărunt și se adaugă peste cușcuș. Se presară sare și piper și se stropește cu ulei de măsline. Se amestecă ușor.
- 4
Se servește somonul cu garnitură de cușcuș, presărate cu pătrunjel tocat.