Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Biscuiți cu sirop de sfeclă
© Redacția Kaufland

Biscuiți cu sirop de sfeclă

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 45/​190
    kcal / kJ
  • 8 g
    carbo-hidrați
  • 1 g
    proteine
  • 1 g
    grăsimi
  • 0.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    45/190 kcal/kJ, 8 g carbo-hidrați, 1 g proteine, 1 g grăsimi, 0.5 UG

Ingrediente (60 bucăți)

175 g sirop de sfeclă de zahăr
50 g zahăr brun
75 g margarină vegan albă, moale
350 g făină de grâu
0.5 linguriță bicarbonat de sodiu
1-2 lingurițe de arome pentru turtă dulce
2 prafuri sare
50 g zahăr pudră
1 linguri suc de portocale
coaja rasă fin de la o 1/2 de portocală netratată

În plus:

folie de împachetat
forme de decupat steluțe

Preparare

1

Se încălzește siropul împreună cu 50 de mililitri de apă și zahăr într-o oală până când zahărul se dizolvă complet și se lasă amestecul la răcit.

2

Amestecul de zahăr și sirop se frământă cu margarină, făină, bicarbonat, aromele și sare. Aluatul se înfășoară în folie și se lasă la rece peste noapte.

3

Se întinde aluatul la o grosime de cca 5 milimetri, se decupează motive de Crăciun din acesta, se așează biscuiții pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt și se coc în cuptorul preîncălzit la 160 de grade, convecție, timp de cca 15-20 de minute.

4

Biscuiții se lasă să se răcească pe un grătar de bucătărie. Zahărul pudră de amestecă cu suc și coajă de portocale până se obține o glazură densă și se ornează biscuiții cu glazura.


Poate ai poftă și de...