kaufland.ro/retete
Somon cu sparanghel
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
500 g | sparanghel |
2 bucăți | file de somon |
1 | lămâie |
ulei de măsline | |
boia de ardei dulce | |
boabe de muștar | |
sare |
Preparare
- 1
Se spală sparanghelul și se fierbe aprox. 5 minute în apă cu sare. Se scoate într-o strecurătoare și se stropește cu ulei de măsline și suc de lămâie.
- 2
Se spală somonul și se elimină surplusul de apă. Se unge cu ulei și se presară cu sare și boia de ardei dulce.
- 3
Se frige pe grătarul bine încins, câte 3-4 minute pe fiecare parte.
- 4
Se montează farfuriile. Se formează un pat de sparanghel și se pune somonul. Se presară boabe de muștar și se ornează cu rondele de lămâie.