kaufland.ro/retete
Păstrăv la cuptor
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Ingrediente (2 porții)
| 200 ml | vin alb |
| 2 | păstrăvi proaspeți |
| 4 | cartofi mici |
| 4 | roșii |
| 6 | fire de sparanghel |
| 1 | lămâie |
| sare | |
| piper | |
| ulei de măsline |
Preparare
- 1
Se curăță păstrăvul, se unge cu ulei de măsline și se presară cu sare și piper, atât pe exterior cât și în interior.
- 2
Se curăță cartofii și se taie jumătăți. Roșiile se taie rondele. Sparanghelul se spală și se îndepărtează un centimetru din partea lemnoasă.
- 3
Se unge tava cu ulei de măsline, se pun toate legumele, iar deasupra se așază păstrăvii. Se toarnă vinul și se presară sare și piper.
- 4
Se coace 60 minute în cuptor, la foc moderat.
- 5
Se servește cu felii de lămâie.