Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Vreau să trăiesc Paștele românește

 

 

Când spunem Paște românesc, vorbim despre obiceiurile din negura vremurilor, transmise din generație în generație, până în prezent. Dăruită de bunici nepoților, zestrea culinară s-a îmbogățit pe plaiurile natale și a ajuns să cuprindă în același tablou savoarea autentic românească și gustul modern al acestor timpuri.

De Paște, Kaufland îți deschide calea către două curente care trăiesc armonios împreună: reconectarea cu esența de odinioară și suflul proaspăt al modernității.

Ce se coace de Paște

Rețete grozave de Paște

La coacere nu crește doar aluatul, ci și inima. De aceea, am selectat cu grijă numeroase rețete delicioase de Paște pentru tine și familia ta. Datorită selecției noastre mari de ustensile de copt, vei găsi, de asemenea, tot ce ai nevoie pentru o coacere de Paște cu adevărat plăcută. Încearcă acum și bucură-te!


Eticheta Galbenă de sărbători

Am ales un sortiment de 500 de produse de folos în perioada sărbătorilor de Paște, care vor completa Eticheta Galbenă până pe 19.04.2023.

Sunt produse menite să vină în ajutor în prepararea mesei perfecte alături de cei dragi, cu un coș Atât de ieftin!


Vreau să trăiesc Paștele românește

Urmărește-ne live

Joi, 13 aprilie, de la ora 15:00, trăiește Paștele românește, live, unde ne vom întoarce la origini, dar nu vom uita nici de prezent. Te așteptăm pe paginile noastre de Facebook și YouTube ca să ne bucurăm împreună de tradițiile vechi de Paște, dar și cele reinterpretate alături de invitații noștri!Ouă de Paște

Colorarea ouălor în mod natural

Pentru un galben puternic, adăugați aproximativ zece grame de turmeric la o jumătate de litru de apă și lăsați totul să fiarbă puțin. Decoctul dintr-o rădăcină proaspătă de turmeric se potrivește și pentru vopsirea ouălor de Paște.

Morcovii pot lăsa pete încăpățânate pe haine. Noi transformăm tocmai această caracteristică într-un avantaj atunci când vopsim ouăle. În acest scop, radeți morcovii în bucăți mici și fierbeți-i în apă timp de aproximativ 30-40 de minute.

Aproape nicio altă legumă nu lasă urme de culoare atât de puternice ca sfecla roșie sau varza roșie. Această caracteristică este perfectă pentru obținerea culorilor naturale. Pentru decoctul roșu, se fierb la foc mic trei-patru tuberculi de sfeclă timp de o jumătate de oră. Cine optează pentru varza roșie ca agent colorant, procedează în același mod.

Fructele de soc sau afinele sunt ideale la obținerea vopselei albastre pentru ouăle de Paște – complet fără fierbere. În acest scop, înmuiați pur și simplu ouăle în sucul de fructe de pădure timp de o jumătate de oră și acestea vor străluci într-o nuanță proaspătă de albastru.

Pentru culoarea verde a ouălor de Paște, folosiți spanac proaspăt. Se fierbe la foc mic într-un litru de apă, timp de aproximativ zece minute, până când devine verde.

Vopsirea ouălor de Paște cu coji de ceapă este clasică. În acest scop, fierbeți aproximativ două mâini de coji de ceapă roșie și galbenă în apă cu oțet și lăsați-le la macerat timp de aproximativ o jumătate de oră. Rezultatul este o culoare brună intensă.

Știința ouălor

Ouă cu Omega 3

Ouă cu Omega 3

Datorită hranei speciale, de înaltă calitate, oferită găinilor, ouăle cu Omega 3 sunt extraordinar de bogate în acizi grași nesaturați pe care organismele noastre nu îi pot produce singure. Cu adevărat sănătos!

Culoarea ouălor

Culoarea ouălor

Știați că? Găinile nu își aleg culoarea ouălor. Și nici nu este o coincidență. Găinile depun întotdeauna ouă de o singură culoare - iar culoarea este determinată de structura lor genetică.

Ouăle golite

Ouăle golite

Ce facem cu conținutul scos din ouă? E simplu: în loc să-l aruncați la gunoi, puneți-l în congelator! Aici se vor păstra până la zece luni. Important: După decongelare, este obligatoriu să le înfierbântați.


Legume, fructe, flori

Prospețimea naturii

Florile spun mai mult decât o mie de cuvinte. Florile, legumele și fructele noastre se livrează zilnic în stare proaspătă. Vezi sortimentul nostru și bucură-te de culorile și prospețimea naturii.

Legume, fructe, flori

Valabilitate: din 27.09.2023 până în 03.10.2023