Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Un cadou din bani: cinci idei originale

Nu trebuie să te limitezi doar la plicul clasic, cu banii ascunși în felicitare. Poți crea cadouri personalizate din bani, iar noi îți vom spune cum poți proceda. Cadourile din bani sunt rapide și vor fi întotdeauna apreciate. Noi îți vom prezenta cinci idei originale pentru cadouri din bani făcute în cel mai scurt timp.

Decorațiune și sumă de bani: un copac de bani.
© gelmold – stock.adobe.com

Conținutul pe scurt

  • Banii oferiți cadou vor fi întotdeauna apreciați, dar este o soluție din care lipsește creativitatea. Nu trebuie să fie neapărat așa!
  • Cadoul din bani poate fi creativ și original.
  • Noi îți vom oferi cinci idei de cadou personalizat, precum și idei pentru situațiile în care ai nevoie de o soluție rapidă.
Instrucțiuni

Cadourile financiare vor fi apreciate întotdeauna, mai ales ambalate interesant

Există multe ocazii bune pentru un cadou personalizat, cum ar fi o zi de naștere sau Crăciunul. Poate că cineva a terminat școala, o perioadă de instrucție, a luat bacalaureatul, a terminat facultatea, va urma o nuntă sau o zi de naștere, planifică o călătorie importantă, are de gând să cumpere o mașină ori o casă sau poate doar ce și-a schimbat locuința. Nu trebuie să fie ceva personalizat sau individual: de cele mai multe ori, cel mai bun mod de a ajuta pe cineva este de a-i oferi bani. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu poți personaliza cadoul. Noi îți spunem cum poți transforma o idee banală în cel mai bun cadou! Nu vei avea nevoie de serviciile unui maestru în arte plastice. Fie că este vorba despre o nuntă, o reușită personală sau o zi de naștere, noi îți vom oferi cinci idei și sfaturi grozave pe care le poți pune în practică chiar tu în ultimul moment. 


Cutie de bani

Va atrage toate privirile: bani în borcan

O bancnotă de 100 de euro într-un borcan decorat cu șnur alb și roșu, cu mesajul „Crăciun fericit!” scris pe el.
© Andreas – stock.adobe.com Sustenabil și stilat: pentru Crăciun sau orice altă ocazie. Poți crea o cutie de bani foarte ușor, folosind doar un borcan de sticlă, care se va putea utiliza apoi în diverse feluri.

Cele mai bune idei sunt, de regulă, și cele mai simple. Un exemplu de cadou handmade simplu, dar de efect, ar fi o cutie pentru bani făcută în casă. Ai nevoie doar de un borcan mai interesant cu capac sau chiar cu un dop de plută, în care vei pune banii. Apoi, poți decora chiar tu borcanul. Avantajele acestui cadou: nu ai nevoie de materiale speciale pentru a-l împacheta și este o idee simplă și sustenabilă. Borcanul se poate utiliza ca recipient de depozitare, pentru periuțe de dinți sau chiar și pentru mâncare, doar este un borcan. Dacă preferi ideile simple, poți pur si simplu să legi borcanul cu o fundă din șnur ca în imaginea noastră sau, dacă preferi, poți face o fundă mai pompoasă. Poți lăsa borcanul curat sau îl poți picta cu ajutorul vopselurilor acrilice. Mai poți crea și o felicitare personalizată pe care o vei prinde de șnur. 


Plantă în ghiveci sau copac de bani

O alegere clasică: copacul de bani

Mai multe bancnote rulate atașate de o plantă de apartament exotică, într-un ghiveci albastru, pe fundal albastru.
© gelmold – stock.adobe.com Iubitorii de plante se vor bucura să primească o nouă plantă, dar și un ajutor financiar.

Poți oferi bani cadou sau poți oferi plante. Sau chiar și mai bine, le poți combina într-un singur cadou. Nu contează dacă alegi o mică plantă verde pentru pervaz, un arbust pentru grădină sau o plantă cu flori în ghiveci, opțiunile sunt nenumărate. Desigur, pentru nunți poți lua un buchet bogat. 

Contează doar două lucruri. În primul rând: în funcție de cunoștințele celui care va primi cadoul, trebuie să alegi între o plantă care necesită grijă deosebită sau una ușor de întreținut.  În al doilea rând: asigură-te că planta aleasă are ramuri sau tulpini puternice, de care vei punea lega „frunzele”, adică bancnotele, fără a deteriora planta. Poți atașa banii direct de plantă cu ață, șnur sau agrafe colorate și gata, vei avea un copac de bani gata pentru a fi oferit cadou părinților, mirilor, partenerului sau partenerei. 

Tu alegi dacă dorești să rulezi banii sau să îi îndoi în jumătate pentru a-i lega de plantă sau dacă, pur și simplu, vei prinde bancnotele cu mici agrafe decorative. Sfat: Bancnotele împachetate pot deveni fluturi în cel mai scurt timp, fără a fi un expert în origami. Pentru a face un fluture dintr-o bancnotă, îndoaie bancnota la mijloc, pe lungime, apoi încrețește laturile ca pe un acordeon, iar la final fă o mică încrețitură în mijloc. Acolo poți lega un șnur sau poți face o fundă cu o panglică colorată.


Flori din bani

Ludic și decorativ: flori din bani

Un buchet de bancnote fotografiat din față, florile sunt formate din bancnote rulate, iar buchetul este învelit în hârtie creponată și legat cu o fundă albastră.
© Comugnero Silvana – stock.adobe.com Un buchet din bancnote făcut de tine este un mod creativ de a oferi bani cuiva.

O altă idee stilată este să le oferi celor dragi un buchet de flori din bani. Tot ce trebuie să faci este să rulezi bancnotele într-o formă conică și să legi baza mică a conului cu puțină sârmă. Acum ai nevoie doar de hârtie creponată sau hârtie de ambalat pentru a împacheta buchetul. La final, folosește o fundă frumoasă pentru a lega buchetul. Apoi îl poți oferi drept cadou simplu sau cu o tabletă de ciocolată, o cutie de praline sau o sticlă bună de vin.


Felicitare personalizată

Un mesaj desenat: o felicitare personalizată

Cadou de Crăciun cu o mașină desenată pe hârtia de împachetat. Pe cadou este un mic brad, atașat cu o panglică alb cu roșu.
© Dominika – stock.adobe.com Poți personaliza felicitarea în care ai pus banii cadou cu un desen.

Ideal, nu oferi doar bani cuiva, ci dovedește-le și că te-ai gândit la ei. Îți vei dori să îi ajuți pe cei dragi, mai ales atunci când sărbătoresc un eveniment de viață important. Pentru o idee de cadou personalizat simplu, poți personaliza felicitarea în care vei oferi banii. Ai nevoie doar de o felicitare albă sau bej simplă și de o cariocă groasă în culoarea dorită de tine. Dacă poți, desenează și ceva care le va aminti de cadou. Fiica ta și-a cumpărat prima mașină? Atunci, desigur, desenează o sanie pe copertă. în funcție de ocazie, poți desena și o pereche de miri, un bebeluș în cărucior, o insulă pentru următoarea vacanță, un tort pe mai multe niveluri pentru nuntă sau o inimă pentru Ziua Îndrăgostiților. Dacă ai copii, desigur că pot participa și ei la decorarea felicitării: părinții și bunicii se vor bucura în mod deosebit de aceste cadouri. În funcție de ocazie și de gusturile personale, poți desena și un brad de Crăciun sau poți decora felicitarea cu frunze uscate, ca în imaginea noastră. 


Idei pentru ultimul moment

De la fermecător la amuzant: mai multe idei pentru ultimul moment

Pentru alegerea cadourilor, dă frâu liber creativității. Dar dacă ai uitat de ziua cuiva și vrei să îi oferi un dar manual dintr-o sumă de bani? Noi îți oferim câteva idei DIY pe care le poți implementa în ultimul moment.

  • Bani de buzunar pentru fiecare ocazie: Poate mai ai acasă o mică punguță de cadou folosită pentru bijuterii. Pune banii în ea și apoi oferă punguța sub formă de bani de buzunar și vei avea astfel un cadou mic, original, care va oferi bucurie indiferent de ocazia sărbătorită.
  • Încă o idee interesantă: un pahar pentru tărie cu bancnote rulate în el. Poți atașa o notă de pahar cu un mesaj „Pentru următoarea ieșire în oraș” sau „Pentru distracție”. Poți pune și o bucată de hârtie pe care ai scris câteva rânduri alături de bani.
  • Simplu, dar totuși personal: dacă ai aflat de curând că urmează ziua de naștere a cuiva, dar nu ai o felicitare acasă, noi îți sugerăm o alternativă individuală și surprinzătoare. Alege o poză cu tine și persoana sărbătorită. Sau poate ai o fotografie amuzantă cu acea persoană din copilărie? Scrie un mesaj de felicitare pe spatele fotografiei și lasă puțin spațiu și pentru a atașa banii: Îi poți lipi cu un plasture pe spatele fotografiei: pune tifonul de pe plasture peste bani, pentru a nu-i lipi efectiv de felicitare sau de plasture.  Se vor bucura foarte mult când vor primi fotografia și vor fi chiar și mai surprinși când vor vedea banii de pe spate.
  • Ludic, neobișnuit: dacă ai copii, poate vor renunța la unul dintre miniexcavatoarele lor, pentru a-l folosi drept ambalaj pentru banii cadou. Alege un vehicul cu o zonă de încărcare în care vei pune banii legați cu o fundă. Această idee este perfectă dacă vrei să oferi bani unui cuplu care așteaptă venirea unui copil sau care construiește o casă. Dacă este o nuntă, caută doi pioni care vor reprezenta mirii. Lipește-i de plicul în care vei pune banii pentru a-l transforma într-un cadou personalizat.