Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Parkside – Acum în Kaufland

Parkside

 

 

Cui îi place să facă singur lucrurile, are nevoie de unelte fiabile. Exact pentru asta este disponibil acum PARKSIDE la Kaufland. Marca oferă pasionaților de bricolaj și grădinarilor pasionați o gamă variată la un preț redus.

 

Uneltele de înaltă calitate vă facilitează munca în casă și în grădină și vă asigură și mai mult succes la următorul proiect!

Parkside - Marca

Mai multe posibilități pentru casă și grădină

Să construiești, să repari sau să creezi - există întotdeauna ceva de făcut acasă. Cu uneltele de la Parkside, ai garanția că ești echipat pentru orice lucrare sau proiect.

Fundal gri cu termenul „selecție”

Selecție

Parkside îți oferă unealta potrivită pentru fiecare lucrare, de la A la Z. Cele mai noi idei de produse și numeroase accesorii practice te asigură că ești echipat optim cu Parkside pentru toate sarcinile meșteșugărești.

Fundal gri cu noțiunea „calitate”

Calitate

Cea mai bună calitate și durabilitatea sunt esențiale pentru uneltele Parkside. De aceea, toate produsele sunt supuse unor controale stricte de siguranță și calitate. Pentru o muncă sigură și plăcută.

Fundal gri cu noțiunea „preț”

Preț

Același lucru este valabil și pentru unelte - calitatea nu trebuie să fie scumpă. Produsele Parkside sunt caracterizate de un raport preț-performanță foarte bun. În plus, cu bateriile reîncărcabile moderne care pot fi folosite pentru mai multe unelte, economisești nu numai bani, ci și spațiu.


Gama de baterii

Alimentare pentru uneltele tale fără fir

Dispozitivele de înaltă performanță au nevoie de o sursă de alimentare puternică, astfel încât bateriile și încărcătoarele seriilor X12V și X20V oferă performanțe maxime cu cel mai înalt nivel de siguranță. Sistemele de baterii sunt supuse unor standarde înalte de calitate și sunt strict testate, deoarece aceasta este singura modalitate de a garanta longevitatea și robustețea care îndeplinesc cerințele noastre.

Logo: X 12 V Team; Schriftzug: Kompatibel mit allen Akkus der X 12 V Team; Abbildung verschiedener PARKSIDE-Produkte im Kreis Logo: X 20 V Team; Schriftzug: Gerät kompatibel mit allen Akkus der Serie X 20 V Team; Abbildung verschiedener PARKSIDE-Produkte im Kreis

Două baterii pentru toate sculele electrice fără fir

Parkside te ajută foarte ușor să îți încarci uneltele fără fir: Unealta cu acumulator X12V, compactă și ergonomică, încape în peste 20 de unelte portabile din echipa X12V, cum ar fi șurubelnițe cu acumulator, ferăstraie mecanice sau trimmere pentru gard viu. Bateria X20V oferă putere maximă pentru peste 70 de unelte din echipa X20V, cum ar fi trimmere de iarbă fără fir, burghie, compresoare sau suflante de frunze. Sigla de pe dispozitiv vă arată bateria potrivită.  

Sistem de baterii X12V

Sistem de baterii X12V

Sistem de baterii X20V

Sistem de baterii X20V