Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Prețurile bune sunt misiunea noastră

În Kaufland, de 16 ani ne-am făcut o misiune în a avea cele mai bune prețuri și ne-am urmat această promisiune în fiecare moment. 

Chiar și când prețurile cresc din motive independente de noi, eforturile Kaufland sunt de a oferi cele mai bune produse la cele mai bune prețuri. 

Am făcut o selecție de peste 3000 de articole pe care le regăsești la raft cu "Eticheta galbenă", pentru care depunem toate diligențele pentru a verifica că acestea au cel mai bun preț în comparație cu competitorii noștri.

Eticheta galbenă este simbolul promisiunii Kaufland.


Cum funcționează:

În cazul în care cumperi un produs din Kaufland marcat cu eticheta galbenă și în maximum 5 zile, de la un alt competitor, un produs identic (brand, sortiment, gramaj), dar cu un preț mai mic, îți oferim un voucher prin Kaufland Card Digital cu o reducere de preț de 50% la produsul cumpărat de la noi (în limita a 10 bucăți).

Ce trebuie să faci:

Lucrurile sunt simple: 

 • cumperi din Kaufland un produs care se află în lista de produse semnalizate cu "eticheta galbenă";
 • în maximum 5 zile cumperi de la un competitor același produs la un preț mai mic;
 • completezi formularul de mai jos, iar noi te contactăm în maximum 10 zile și-ți oferim un răspuns pentru cererea ta.

 


Ce trebuie să faci ca să treci la Kaufland Card digital:

Dacă ai deja Kaufland Card fizic creat înainte de 01.10.2021 și vrei să treci la Kaufland Card digital, lucrurile sunt simple:

 • Descarcă aplicația Kaufland din Google Play, App Store sau App Gallery;
 • Conectează-te în contul tău de Kaufland Card cu aceleași date folosite la crearea contului fizic;
 • Bucură-te de promoțiile și ofertele pe care Kaufland Card ți le oferă.

Pașii în detaliu pot fi consultați în documentul de mai jos:

Important: produsele din campanie nu pot fi comparate cu produsele identice de la competitori, dacă produsele din urmă se află într-o campanie, promoție, la vânzare accelerată sau în orice alt context ce implică o reducere de preț.

Completează formularul

Încarcă o fotografie cu bonurile tale.

Fotografia trebuie să conțină atât bonul de la Kaufland, cât și bonul de la competitor.
0
Fotografia trebuie să conțină atât bonul de la Kaufland, cât și bonul de la competitor. Imaginea trebuie să aibă maximum 5 MB și să fie salvată în format JPG, PNG.
 • Codul de bare al produsului:

 • Data bonului Kaufland (ZZ/LL/AAAA)

 • Numărul de Kaufland Card Digital:

 • Prețul produsului cumpărat din Kaufland:

 • Data cumpărării aceluiași produs de la un competitor (ZZ/LL/AAAA):

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Adresa completă

Opoziția la colectarea și procesarea datelor va face imposibilă includerea ta în campanie. Toate datele personale incluse pe acest site vor fi prelucrate în deplină conformitate cu normele stabilite de legile relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Politica noastră privind Protecția datelor cu caracter personal.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.


Beneficiile cardului

De ce să-ți faci Kaufland Card?

Deoarece lucrurile bune vin ușor cu Kaufland Card, am adunat la un loc toate beneficiile de care te poți bucura oricând: reduceri speciale, colectarea de stele în aplicație și promoții personalizate. 

Nu uita să scanezi Kaufland Card la casele de marcat de fiecare dată când vii la cumpărături. Astfel, te poți bucura de toate avantajele acordate prin Kaufland Card!

Promoțiile Kaufland Card

Ai toate promoțiile într-un singur loc.

Cu Kaufland Card ai acces la toate promoțiile de care te poți bucura oricând, fără nicio condiție. În fiecare săptămână, poți beneficia de noi super-oferte la produsele tale favorite.

Kaufland Card

Colectezi stele direct în aplicație.

Scanează Kaufland Card de fiecare dată când plătești cumpărăturile și vei acumula automat stele Kaufland Card (50 lei = 1 stea). Stelele vor putea fi folosite pentru a obține reduceri importante la unele produse din secțiunea „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.

Kaufland Card

Găsești oricând oferte speciale.

Kaufland Card îți aduce promoții personalizate create special pentru tine. Acestea îți permit să accesezi oferte speciale în funcție de cumpărăturile tale, totul într-un mod ușor de înțeles și intuitiv.

Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

 1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
 2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
 3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.