Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Iubești fotbalul? Trăiește-l cu oferte câștigătoare!

Trăiești emoția meciurilor alături de echipa ta!

Pentru fiecare gol marcat de către Echipa Națională a României la Euro, Kaufland Card Digital îți oferă 10 lei reducere!

Cupoanele le vei regăsi în aplicația Kaufland Card în secțiunea cupoane în a doua zi lucrătoare de după meci, după ora 12:00.

Echipa României a marcat un gol în meciul de pe 26.06.2024, motiv pentru care sărbătorim cu 1 cupon nou de 10 lei reducere la un coș de peste 100 lei.

Echipa României a câștigat meciul de pe 17.06.2024 cu 3-0, motiv pentru care sărbătorim cu 3 cupoane de 10 lei reducere la un coș de peste 100 lei.

Activează cuponul și vino la cumpărături cu Kaufland Card! Cele 3 cupoane nu se cumulează, activează-le și folosește-le pe bonuri separate de cumpărături.

 

Reducerea se aplică o singură dată în perioada ei de valabilitate, în orice magazin Kaufland din România, cu excepția buticurilor cu oferte.
Dacă în contul tău de client mai există o reducere la coșul de cumpărături activă în aceeași perioadă, acestea se aplică în mod aleatoriu la casa de marcat, așa că îți recomandăm să le activezi și să le folosești la bonuri separate.
La valoarea totală a coșului de cumpărături necesară pentru aplicarea reducerii nu va fi inclusă contravaloarea achitată a garanției ambalajelor SGR, produsele din tutun, produsele conexe, dispozitivele și accesoriile de utilizare, reîncărcare sau încălzire a acestora, formule de lapte <1 an și hrană pentru bebeluși până la 6 luni.

Urmărește meciurile Echipei Naționale și bucură-te de cupoane pe tot parcursul Campionatului European! 

Ofertele Kaufland Online
KAUFLAND ROMAN
Săptămâna curentă
Săptămâna viitoare
Catalogul viitor va fi disponibil curând. Înscrie-te acum la canalul nostru de WhatsApp și primești catalogul săptămânal!