Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Zodiac la bani mărunți

Bine ai venit la Zodiac la Bani Mărunți! Show-ul astrologic care îți arată cât de compatibile sunt zodiile și cumpărăturile. Oana Zara și Bogdan Medvedi, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu, Speak și Ștefania,  Codin Maticiuc și Eli Neicuț se iau la întrecere pentru titlul de cunoscător absolut al zodiilor la cumpărături.

 

În fiecare episod luăm în discuție câte un element: apă, foc, aer, pământ și le punem la încercare invitaților cunoștințele despre zodii și comportamentul lor când au un coș de cumpărături în mâini. 

 

Se lasă cu multe premii și pentru tine, vezi toate episoadele și intră în cursa pentru cele 12 vouchere de cumpărături la Kaufland, în valoare de 500 de lei fiecare. 

 


Trailer Zodiac la Bani Mărunți Episodul 1 - Zodii de apă

 

 

Mercur Retrograd și Afrodita Jupiter Popescu iau zodiile 🌌 la bani mărunți 💸 într-un nou show de astrologie. Pe 19 iulie lansăm primul episod din Zodiac la Bani Mărunți 🤩! Stai cu ochii pe noi și află cum se descurcă zodiile de apă 🌊 la cumpărături. Astrele prezic că se lasă și cu premii 💰, așa că fii pe fază! 👀