Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Fii parte din lumea Kaufland pe Roblox

Iti plac jocurile? Atunci te invităm să explorezi lumea Kaufland pe Roblox - o platformă gratuită de jocuri online cu peste 65 de milioane de utilizatori activi.

Inspirați de realitate, am creat un spațiu virtual în care te poți juca jocuri scurte un spațiu în care vei găsi rețete interesante și unde distracția este garantată.

Acest proiect inovator duce jucătorii într-o nouă aventură și le prezintă valorile pe care le susținem într-un mod interactiv. Jocul a fost dezvoltat la Kaufland și este adaptat tuturor țărilor în care se află magazinele noastre.

Pe măsură ce explorezi lumea noastră, poți colecta fructe și legume, poți pregăti piureuri și-ți poți testa abilitățile de vânătoare de comori.


Susținem sustenabilitatea și în lumea virtuală

Afacerile durabile sunt o prioritate pentru noi în munca noastră de zi cu zi și am transferat acest aspect și în cadrul jocului. De exemplu, alimentele pe care le colectezi în fiecare aventură, de care nu aveai nevoie pentru gătit, merg la stația de reducere a risipei alimentare.

În schimbul reducerii risipei alimentare, câștigi puncte Kaufland Card în joc, pe care le poți folosi pentru a debloca funcții noi, pentru a cumpăra accesorii sau pentru a-ți edita personajul.


Totul pe placul tau

Pentru a face această experiență și mai distractivă, jucătorii își pot schimba aspectul personajului și îl pot îmbrăca în haine diferite.

Există, de asemenea, o arenă de antrenament, un colț pentru selfie-uri, diverse tipuri de carusele, un magazin Kaufland, un Turn special dedicat  petrecerilor și multe alte surprize pe care le poți descoperi pe parcurs. 

Dacă îți place să concurezi, dă totul și devino campionul clasamentului nostru în joc.

 

Alege ce joc îți dorești!

Pentru început, vei intra în Kaufland World cu un avatar clasic 👧👦 care poate fi personalizat în Kaufland Skin Shop. Pe măsură ce finalizezi diferite activități și explorezi harta, poți câștiga puncte de prospețime prin care îți poți schimba aspectul avatarului. 

Mai mult, poți strânge puncte Kaufland Card pe care le poți schimba în fructe și legume proaspete, necesare pentru finalizarea jocurilor.📱

Kaufland World îți permite accesul la diferite jocuri, printre care se numără și:

  • Treasure Hunt - Aici poți colecta comorile ascunse într-o anumită parte a Kaufland World 🛒🏬 într-un timp limitat⏱ cu ajutorul unei busole. 
  • Freshness Run - Vei parcurge un traseu🏃‍♀️ și vei încearcă să aduni ingrediente proaspete🍋🍉 pentru rețete.
  • Mystery soup, Smoothies, Cooking with surprise: În această etapă a jocului vei urma rețete și vei folosi diferite ingrediente.🧀🥩🥑
  • Food Waste Station: În această etapă a Kaufland World în Roblox poți dona  fructele și legumele obținute în joc în schimbul punctelor Kaufland Card.

Drumul către joc este simplu, iar distracția este garantată 

Descărcă aplicația Roblox de pe site-ul oficial și urmează pașii de instalare.

După ce ai instalat aplicația, introdu cuvintele „Kaufland World” în motorul de căutare, apasă „Play” și hai să ne distrăm împreună!

Noi suntem deja aici - doar tu ne lipsești!