Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Tartă de înghețată cu sos de ciocolată și fructe de pădure

Tartă de înghețată cu sos de ciocolată și fructe de pădure

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 721/​3016
    kcal / kJ
  • 64 g
    carbo-hidrați
  • 12 g
    proteine
  • 45 g
    grăsimi
  • 5.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    721/3016 kcal/kJ, 64 g carbo-hidrați, 12 g proteine, 45 g grăsimi, 5.5 UG

Ingrediente (6 porții)

300 g biscuiți cu cremă
80 g unt
250 ml frișcă lichidă
200 ml lapte condensat îndulcit
50 g sos de caramel
100 g arahide sărate
50 g sos de ciocolată
125 g fructe de pădure proaspete (de exemplu, zmeură)

Preparare

1

Se mărunțesc fin biscuiții într-un mixer. Se topește untul la foc mic într-o cratiță. Se amestecă biscuiții mărunțiți cu untul, se pune amestecul într-o formă de tartă (diametrul de 18-20 cm) și se întinde prin presare.

2

Se lasă forma de tartă cu amestecul pentru aproximativ 30 de minute în congelator.

3

Între timp, se bate frișca, fără să se întărească prea mult, și se amestecă cu laptele condensat îndulcit. Se încorporează sosul de caramel în frișcă, fără a se omogeniza complet.

4

Se adaugă amestecul de frișcă și cremă de caramel în forma de tartă și se pune din nou totul la congelator. Se lasă să înghețe timp de 4-5 ore.

5

Se toacă arahidele în bucăți mari și se presară deasupra tartei de înghețată.

6

Se ornează tarta cu sosul de ciocolată și fructele de pădure și se servește.


Poate ai poftă și de...