Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Rețetă CHEF

Șnițel de cotlet de porc parțial dezosat cu urechi de lemn

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (2 porții)

1 kg cotlet de porc dezosat
6 ouă
50 g semințe de in
300 g urechi de lemn
100 g unt
200 g pesmet
100 g maioneză
100 g parmezan
50 g tarhon
2 legături pătrunjel
10 g sare
8 g piper

Preparare

    1

Se scoate carnea din frigider de preferat cu o seară înainte de a fi preparată și se bate cu ciocanul de șnițele, se presară cu sare, piper, tarhon după gust, și se lasă la frigider 20 de minute să se frăgezească și să se întrepătrundă toate condimentele pentru un gust aromat.

    2

Cotletele de porc gata porționate se trec prin parmezan apoi prin ou iar la final prin pesmet și se prăjesc în uleiul bine încins pe ambele parți până se rumenesc frumos. Când sunt gata, se scot pe un servet absorbant din hârtie.

    3

Între timp, ciupercile urechi de lemn se crestează în bucăți cât mai mici și se asezonează cu unt, sare, piper și pătrunjelul proaspăt și se introduc la cuptor pentru 20 de minute. Înainte sa fie scoși din cuptor, se adaugă parmezanul și se mai lasă în cuptor pentru înca 5 minute.

    4

Snițelul de porc se servește cu garnitură și salată peste care se adaugă seminte de in.

    5

Alături de șnițel se pot adăuga câteva frunze de salată când sunt gata, iar totul se așează pe un fund de lemn și se asezonează cu tarhon și maioneză după gust.