Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Rulouri de brânză de capră învelite în bacon

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
 • 745/​3117
  kcal / kJ
 • 8 g
  carbo-hidrați
 • 16 g
  proteine
 • 72 g
  grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
  745/3117 kcal/kJ, 8 g carbo-hidrați, 16 g proteine, 72 g grăsimi

Ingrediente (4 porții)

5 linguri ulei din semințe de dovleac
1 varză radicchio
zahăr
2 linguri miere
sare
piper
2 rulouri brânză de capră
5 linguri semințe de dovleac
2 linguri oțet de mere
8 felii bacon
9 linguri ulei de rapiță
1 linguriță muștar semi-iute

Preparare

  1

Se așază câte 4 felii de bacon una lângă cealaltă, iar peste se pune un rulou de brânză de capră. Se rulează strâns, se fixează cu frigărui și se pun la rece. La fel se procedează cu cel de-al doilea rulou.

  2

Se rumenesc semințele de dovleac într-o tigaie fără ulei, se lasă să se răcească pe un fund de lemn, iar apoi se taie în bucăți mari.

  3

Se amestecă oțetul și muștarul și se încorporează, amestecând ușor, 5 linguri ulei de rapiță cu uleiul de semințe de dovleac. Se adaugă semințele de dovleac și se condimentează cu sare, piper și zahăr.

  4

Se spală varza radicchio, se usucă prin scuturare și se taie în sferturi. Frunzele de varză se prăjesc într-o tigaie încinsă cu 2 linguri ulei de rapiță, pe toate părțile. Se picură miere deasupra și se condimentează cu sare și piper.

  5

Se scot frunzele de radicchio și se prăjesc rulourile de brânză cu restul de ulei, pe toate părțile. Rulourile se taie în jumătăți și se servesc cu varză și vinegretă.