Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Ruladă de vită nemțească (à la Württemberg)

Ruladă de vită nemțească (à la Württemberg)

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 630/​2640
    kcal / kJ
  • 49 g
    carbo-hidrați
  • 47 g
    proteine
  • 27 g
    grăsimi
  • 4
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    630/2640 kcal/kJ, 49 g carbo-hidrați, 47 g proteine, 27 g grăsimi, 4 UG

Ingrediente (6 porții)

6 fripturi mari de vită
2 cepe mici
8 lingurițe muștar
50 ml smântână
6 castraveți cornișon
100 g cubulețe de slănină
1-2 linguri agent de îngroșare de culoare închisă
2 linguri ulei
sare
piper

Util

  • Preparatul poate fi servit cu o salată caldă de varză roșie și cu găluște din cartofi.


Preparare

1

Fripturile de vită se usucă prin tamponare, se bat cât să se subțieze ca să fie mai ușor de rulat, se condimentează cu sare și piper pe ambele părți și se ung pe partea de sus cu 6 lingurițe de muștar.

2

Cepele se curăță, se taie cubulețe împreună cu castraveții cornișon, se amestecă cu slănina și se distribuie pe fripturile de vită.

3

Fripturile cu compoziția pe ele se rulează, deschizăturile se sigilează cu bețe de frigărui mici din lemn și se prăjesc în ulei încins, pe toate părțile.

4

Smântâna se amestecă în sosul de ruladă, se îngroașă cu agent de îngroșare, se condimentează cu condimentele și restul de muștar.

5

Sosul și ruladele se așază într-o farfurie și se pot servi cu varză roșie și găluște. Se ornează cu felii de mere și ierburi, după gust.


Poate ai poftă și de...