Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Pavlova | Rețetă de Chef Foa

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

6 ouă
200 g zahăr pudră
3 linguri oțet de mere
250 g mascarpone
500 g smântână dulce
200 g căpșune
100 g zmeură
100 g afine
100 g mure
100 g coacăze
20 g mentă
flori comestibile

Preparare

    1

Prepară bezeaua. Separă ouăle, apoi ia doar albușurile și bate-le bine cu zahărul pudră. Adaugă oțet pe parcurs, pentru a grăbi procesul de întărire. Coace bezeaua, la 120°C, timp de 40 de minute, în forme rotunde care ulterior vor alcătui o piramidă. După 40 de minute coboară temperatura la 100°C, iar după alte 40 de minute la 80°C. Acum bezeaua este gata.

    2

Între timp, bate crema din amestecul de mascarpone cu smântână dulce. Amestecă fructele, de preferabil congelate sau amestec congelate/proaspete, pentru o textură mai interesantă.

    3

Montează tortul în strat de bezea, apoi cremă, apoi fructe și mentă, iar la final adaugă extra mentă și fructe. Decorează cu flori comestibile și o ploaie de zahăr pudră.


Vezi cum se face