Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Imaginea rețetei Pavlova cu căpșuni marinate în miere

Pavlova cu căpșuni marinate în miere

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 30 g
    carbo-hidrați
  • 7 g
    proteine
  • 3 g
    grăsimi
  • 2.5
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    30 g carbo-hidrați, 7 g proteine, 3 g grăsimi, 2.5 UG

Ingrediente (12 porții)

100 ml frișcă lichidă, 30% grăsime
2 linguri miere
230 g zahăr
500 g brânză proaspătă
0.5 bucată păstaie de vanilie
1 praf sare
500 g căpșuni
2 linguri zahăr pudră
2 linguri amidon
4 albușuri
1 linguriță oțet din vin alb

Preparare

1

Preîncălzește cuptorul la 170 grade.

2

Folosește un tel pentru a bate spumă albușul de ou cu un praf de sare. Adaugă zahărul încet, amestecând continuu, până obții o bezea tare și lucioasă.

3

Cerne amidonul deasupra bezelei și pune cu grijă oțetul din vin alb. Întinde bezeaua cu o spatulă de bucătărie în cerc, pe o foaie de copt. Ridică cu atenție, din exterior, marginile foii de copt. Pavlova trebuie să aibă un diametru de 20–25 cm și în mijloc o adâncitură pentru umplutură.

4

Redu temperatura cuptorului la 90 de grade și ține Pavlova la cuptor timp de 80–90 minute. Oprește cuptorul și lasă Pavlova să se răcească complet, timp de 1 oră, cu ușa cuptorului întredeschisă.

5

Între timp taie în jumătăți căpșunile.

6

Scoate miezul unei păstăi de vanilie, adaugă 2 linguri de miere și lasă-le să se pătrundă 30 de minute.

7

Bate frișca lichidă și încorporeaz-o cu brânză proaspătă. Toarnă compoziția în adâncitura din centrul Pavlovei, adaugă căpșunile marinate și presară zahăr pudră.


Poate ai poftă și de...