Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Frigărui de berbecuț „Red Garlic” | Rețetă de Chef Samuel

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (2 porții)

4 frigărui de berbecuț Red Garlic
100 g ceapă
100 g măsline kalamata
6 avocado copt
120 g roșii cherry
10 g spanac baby
100 g roșii uscate
1 lămâie
1 ardei iute
10 g salată rucola
50 ml ulei de măsline
sare
piper

Preparare

    1

Întâi se prepară guacamole. Este foarte simplu: se taie avocado ready to eat în bucăți și se pisează cu o furculiță, astfel încât să rămână și câteva mici bucățele de avocado pentru textură. Se adaugă sare, piper, puțin ulei de măsline și suc de lămâie (pentru a nu se oxida).

    2

După preferințe, se poate adăuga și puțin ardei iute. Un alt avocado se taie în două și i se scoate sâmburele. Se taie două felii subțiri (cu tot cu coajă – pentru a rămâne întregi feliile) care se prăjesc un pic, în tigaie, pentru culoare.

    3

Frigăruile marinate Red Garlic se prăjesc în tigaie la foc mic, să nu se ardă. Doar tigaia se încinge inițial la foc mare. Se face montajul farfuriei cu toate ingredientele.

    4

La final se adaugă roșiile cherry, roșiile uscate și măslinele, iar pentru culoare și un gust desăvârșit se adaugă un pic de ulei din tigaia în care au fost gătite frigăruile. Se ornează farfuria cu salată rucola și/sau baby spanac, după preferințe.