Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

SALVATORII PREȚURILOR

Atunci când Salvatorii Prețurilor sunt la datorie, ești ferit de avalanșa de prețuri mari. Datorită expertizei în domeniul ofertelor, Salvatorii Prețurilor țin la distanță prețurile mari pentru cumpărători și le semnalează reducerile și ofertele într-o manieră prietenoasă. 

Așa că vino și bucură-te de cumpărături fără griji și ai parte de un coș atât de ieftin! 

Lecția de economisire la cumpărături
Colacul de salvare al portofelului  
Pericol pe teritoriul cumpărăturilor?

Vezi cele trei repere de navigare de pe harta reducerilor.

Teritoriul ofertelor este vegheat de trei faruri ale Salvatorilor, care te ajută să navighezi în siguranță: Kaufland Card, Eticheta Galbenă și mărcile proprii. Urmează cele trei repere de pe harta prețurilor și nava ta va fi în siguranță.


Sfaturi de la salvatorii prețurilor

Scufundă-te în ofertele noastre avantajoase.

Cea mai bună calitate Kaufland la un preț avantajos: Eticheta Galbenă. Vei găsi așa de multe produse ieftine cât nisip pe malul mării. Și oportunități nesfârșite de a economisi bani. Pentru că prețurile bune sunt misiunea noastră!

Ai nevoie de o mână de ajutor de la Salvatorii Prețurilor? Nici o problemă! Ofertele noastre săptămânale, precum și numeroasele noastre promoții și campanii de fidelizare sunt geamanduri sigure în oceanul de prețuri scumpe.

Cu Salvatorii Prețurilor te protejezi de prețurile mari - pe tot parcursul anului. Pentru că multe dintre produsele noastre sunt întotdeauna disponibile la prețul Kaufland permanent scăzut.


Mărcile proprii

Recomandările Salvatorilor pentru orice tip de pasager

Mult gust pentru un preț mai mic: K-Classic. Trebuie doar să căutați colțul alb cu sigla roșie K-Classic - și ești ferit de prețurile scumpe.

Cu marca noastră proprie K-Bio, te poți bucura de alimente organice certificate la un preț mic. Toate produsele sunt cultivate organic și nu conțin coloranți, potențiatori de gust și arome artificiale.

K-Favourites demonstrează că și calitatea superioară este ferită de prețurile ridicate. Aici obți calitatea mărcii, ingrediente alese și, astfel, distracție diversă pentru bani puțini.

Salvatorii Prețurilor te protejează de baia de prețuri mari: cu marca noastră exclusivă de cosmetice bevola®. Articolele de înaltă calitate la prețuri accesibile garantează un aspect bine îngrijit din cap până în picioare, pe care toată lumea și-l poate permite.

Salvatorii Prețurilor au în vedere vegetarienii și veganii: Pentru cei care doresc să renunțe complet sau parțial la carne și produse de origine animală, marca noastră proprie K-take it veggie este o alternativă accesibilă. 

Dacă ai nevoie de un plus de energie, băuturile energizante Crazy Wolf sunt exact ceea ce îți trebuie. Fie că ești la petreceri sau la examene, Crazy Wolf îți va da impulsul de care ai nevoie.