Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Sendviș cu ou, brânză, carne și roșii

Cel mult 30 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 502/​2101
    kcal / kJ
  • 38 g
    carbo-hidrați
  • 23 g
    proteine
  • 28 g
    grăsimi

Valori nutritive

(Per porție)
    502/2101 kcal/kJ, 38 g carbo-hidrați, 23 g proteine, 28 g grăsimi

Ingrediente (2 porții)

2 ouă
100 g brânză proaspătă (60% grăsime)
2 chiftele de burger (aprox. 180 g)
75 g sos barbecue
1 lingură ulei
sare
1 roșie
piper
120 g fasole roșie conservă
câteva frunze salată
6 felii toast
2 felii brânză Cheddar

Util

  • Sendvișul va fi deosebit de gustos, dacă rafinezi crema de brânză cu o lingură de semințe de pin prăjite și măcinate și o lingură de frunze de cimbru.


Preparare

    1

Se fierb ouăle aprox. 10 minute în apă fierbinte, se trec pe sub jet de apă rece, se curăță de coajă și se taie felii. Roșia și salata se spală. Roșia se taie felii, salata se rupe. Scurge fasolea roșie. Prăjește feliile de toast.

    2

Prăjește chiftelele de burger în ulei încins, într-o tigaie, 3 - 5 minute pe ambele părți.

    3

Amestecă brânza de vaci cu sosul barbecue și condimentează cu sare și piper. Unge patru felii de toast cu crema rezultată.

    4

Așază pe două felii fasole, salată, felii de roșie și ou. Deasupra așază câte o felie de toast, peste care pune chiftelele de burger și brânza Cheddar și încheie cu restul feliilor de toast. Presează un pic sendvișul, taie-l în jumătate, împachetează-l în hârtie copt și savurează-l la picnic.