Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Fudulii de porc

Mai mult de 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

8 fudulii de porc
1 L apă
8-10 linguri oțet
4-5 căței de ustoroi
180 ml ulei
90 g unt
sare
piper
2 cepe mici

Preparare

    1

Se pun fuduliile în apă cu oțet și se lasă timp de o oră pentru a se elimina mirosul specific. Se curăță ceapa și se taie subțire, iar usturoiul se curăță și se taie mărunt. Se scot bucățile de fudulii de porc, se scurg, se spală sub jet de apă rece de câteva ori pentru a se îndepărta mirosul de oțet. Se pun într-o sită și se lasă la scurs, se șterg cu șervețele absorbante, se curăță de pieliță și se taie în felii. Se condimentează pe ambele părți cu sare și piper și se pun deoparte.

    2

Se pune o tigaie pe foc, se adaugă uleiul și untul. Se lasă puțin să se încingă uleiul și untul să înceapă să se topească și apoi se pun și bucățile de fudulii de porc. Se prăjesc la foc mediu pe o parte, apoi se întorc și se adaugă ceapa și usturoiul mărunțit. Se dă focul mic și se prăjesc bucățile de fudulii de porc până se înmoaie ceapa și usturoiul. Dacă mai este nevoie se mai condimentează cu sare și piper. Se scot și se servesc cu o salată verde cu ceapă verde și un pahar de vin roșu alături.