Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Rolls cu ciocolată: o gustare dulce pentru orice ocazie

Chiflele cu ciocolată sunt un deliciu îndrăgit, perfect pentru micul dejun sau ca gustare între mese. Aceste chifle mici și dulci sunt umplute cu fulgi de ciocolată și oferă o combinație perfectă de aluat moale și ciocolată topită. 

Informații utile

Acestea sunt proprietățile speciale ale chiflelor cu ciocolată

Chiflă cu ciocolată în detaliu

Chiflele cu ciocolată sunt un produs de panificație preferat în multe țări. Acestea constau dintr-un aluat dulce de drojdie umplut cu fulgi sau picături de ciocolată. Chiflele sunt deosebit de populare în rândul copiilor, dar și adulții le apreciază ca o tentație dulce. Chiflele cu ciocolată pot fi consumate simple sau unse cu unt și gem.


Proveniență

De unde provin chiflele cu ciocolată?

Originea exactă a chiflelor moi cu fulgi de ciocolată (cunoscute și sub numele de chifle de ciocolată cu unt) nu este clară, dar acestea sunt răspândite în multe țări europene și există multe rețete excelente. În Franța, sunt cunoscute sub numele de „pain au chocolat” și sunt un produs clasic de patiserie. De asemenea, în Germania și în alte țări, această specialitate este o parte integrantă a meniului pentru micul dejun.


Utilizare și depozitare

La ce pot fi folosite chiflele cu ciocolată și cum se depozitează acestea?

Delicioasele chifle pot fi savurate în diferite moduri. Au cel mai bun gust atunci când sunt proaspăt scoase din cuptor, dar pot fi, de asemenea, congelate și coapte atunci când este necesar. Pentru a păstra chiflele cu ciocolată proaspete, acestea trebuie depozitate într-un recipient ermetic. Acest lucru le menține moi și gustoase timp de mai multe zile. Cine dorește să coacă propriile chifle cu ciocolată poate varia aluatul după cum dorește și poate adăuga făină integrală sau ingrediente suplimentare, cum ar fi nucile.


Rețete

Rețete delicioase de încercat


Ingrediente

Ce conțin chiflele cu ciocolată

Chiflele cu ciocolată constau în principal din făină de grâu, zahăr, unt, drojdie și fulgi de ciocolată. În funcție de rețetă, se mai pot adăuga lapte, ouă și zahăr vanilat. De asemenea, în aluat trebuie adăugat un vârf de cuțit de sare. Fulgii de ciocolată dau aluatului aroma dulce caracteristică și textura moale. Chiflele cu ciocolată conțin carbohidrați, grăsimi și proteine, deși conținutul de zahăr și grăsimi este relativ ridicat din cauza ciocolatei și untului. 

Valori nutritive la 100 de grame
 

Valoare energetică: 1839 kJ/439 kcal

Grăsimi: 23 g

din care acizi grași polinesaturați: 14 g

Glucide: 50 g

din care zahăr: 16 g

Fibre alimentare: 2,5 g

Proteine: 7,7 g

Sodiu: 0,98 g