Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Carne de porc, vită, pasăre și oaie

Carne de calitate, la Kaufland

Pentru noi este foarte important ca la raioanele de carne să primeze calitatea și gustul autentic. De aceea, ne implicăm constant în programe de dezvoltare a producătorilor locali de carne și ne asigurăm că avem pe rafturi cele mai bune produse. Descoperă și tu ce are de oferit raionul nostru de carne proaspătă.

În plus, nu uita că la vitrinele noastre cu autoservire găsești, de asemenea, cele mai bune specialități din carne.

Raftul românesc

Primul program național pentru carne de porc 100% românească

Carne de porc de la Raftul românesc

Raftul Românesc este zona special amenajată în magazine, în care sunt expuse separat produsele din carne de porc românească pentru a încuraja clienții să opteze pentru produse autohtone și a susține astfel economia locală.

Raftul Românesc este parte din primul program național cu circuit complet de la fermier la raft, care ajunge astfel la peste 800 de porci preluați în fiecare zi, pentru a aproviziona magazinele noastre din întreaga țară cu carne de porc de proveniență locală. Acesta este singurul raion de pe piață dedicat exclusiv produselor locale și oferă un sortiment extins de 25 de produse din porc din România.

Prin acest program, Kaufland România oferă fermierilor români implicați în proiect garanția preluării integrale a porcilor crescuți în țara noastră, precum și sprijin pentru dezvoltare și consiliere.

Programul pentru mai multă carne românească la raft, implementat în magazine în cadrul Raftului Românesc, a fost inaugurat în 2017 de Kaufland România, în parteneriat cu Cooperativa Agricolă „Țara Mea”, Comisia pentru Agricultură, Silvicultură și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, din dorința de a răspunde cu o soluție la faptul că, în România, 50% din carnea de porc din comerț provenea din alte țări și de a susține dezvoltarea agriculturii locale.


Programul Alege Oaia

Cel mai extins sortiment de carne de oaie românească

Din luna aprilie 2018 am devenit primul punct de desfacere în care Cooperativa Agricolă „Țara Mea” și Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale implementează programul „Alege Oaia”, preluând astfel carnea de oaie autentic românească provenită de la fermierii asociați în proiect - și care reprezintă 93% din producția totală internă a țării.

Astfel, oferim cel mai extins sortiment de carne de oaie românească de pe piață, listând 12 produse marca „Țara Mea” datorită programului, după cum urmează:

  • 9 piese tranșate;
  • 3 preparate din carne de oaie, disponibile în vitrina cu autoservire.

Programul „Alege Oaia” integrează 93% din producția românească de carne de oaie, Coooperativa „Țara Mea” semnând un parteneriat cu toate cele trei federații și 10 asociații de oieri din România, care vor livra carne românească în magazinele noastre.

Volumul de carne de oaie românească ce va fi livrat de Cooperativă în hipermarketuri ajunge pe parcursul unui an la o valoare de 9 milioane de euro.Sfaturi istețe

Repede și simplu

Ai nevoie de puțin ajutor în bucătărie? Avem pentru tine câteva sfaturi și recomandări care cu siguranță te vor ajuta în pregătirea cărnii.

Carne rosie

Cum se taie carnea roșie

Carnea roșie se taie mai ușor în cuburi perfecte, dacă o congelezi puțin în prealabil.

Carnea cu oase

Carnea cu oase

Nu scoate oasele înainte de preparare. În timpul gătitului, din măduva osoasă ies nucleotide și aminoacizi, care îi conferă cărnii un gust minunat.

Carnea de vită pe grătar

Carnea de vită pe grătar

Scoate carnea de vită din frigider cu circa 30 de minute înainte de a o prepara la grătar, pentru ca aceasta să ajungă la temperatura camerei. Astfel, se va încălzi rapid şi în interior şi va rămâne suculentă.


Idei în bucătărie

Rețete cu carne