Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Vită în bacon cu prune și cartofi

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 585/​2447
    kcal / kJ
  • 35 g
    carbo-hidrați
  • 35 g
    proteine
  • 32 g
    grăsimi
  • 3
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    585/2447 kcal/kJ, 35 g carbo-hidrați, 35 g proteine, 32 g grăsimi, 3 UG

Ingrediente (4 porții)

4 bucăți carne de vită
2 linguri zahăr
0.5 ceapă
6 linguri ulei de floarea soarelui
250 g prune
sare
piper
5 linguri oțet balsamic
6 crenguțe cimbru
500 g cartofi mici
8 felii bacon
1 ardei iute

Preparare

1

Cartofii se spală bine și se fierb în apă cu sare aproximativ 12 minute.

2

Între timp se spală prunele și ardeiul chili și se usucă prin tamponare. Se scot sâmburii de la prune și se taie în sferturi. Se scot semințele de la ardeii chili și se taie julien.

3

Ceapa se curăță și se taie cubulețe. Cartofii fierți se strecoară și se taie jumătăți.

4

Se caramelizează zahărul într-o oală, se adaugă prunele tăiate în jumătăți și cubulețele de ceapă. Se sting cu oțetul balsamic și se condimentează cu chili și sare, după care se pun deoparte.

5

Cuptorul se încinge în prealabil la 200 grade (Aer recirculat: 175 ° grade). Se spală bucățile de carne de vită, se usucă prin tamponare. Fiecare bucată se învelește cu 2 felii de bacon și se fixează cu scobitori.

6

Fileurile se condimentează cu puțină sare, pe ambele părți. Se prăjesc într-o tigaie cu 2 linguri ulei încins, pe toate părțile, pentru aproximativ 4 minute, iar apoi se așază într-o tavă cu hârtie de copt și se condimentează cu piper. Se coc aproximativ 5 minute. Fileurile se scot din cuptor și se lasă să se odihnească pentru câteva minute.

7

Într- tigaie se încing 4 linguri de ulei. Se rumenesc cartofii fierți. Cimbrul se spală, se usucă prin tamponare, se rup frunzulițele și se adaugă la cartofi. Se condimentează cu sare și piper.

8

Fripturile de vită se servesc cu prune și cartofi.


Vezi cum se face


Poate ai poftă și de...