Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Pui Shanghai

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (7 porții)

700 g piept de pui dezosat și fără piele
70 g susan
6 linguri amidon
6 linguri pesmet panko
8 linguri sos de soia
4 ouă
1 lingură muștar

Preparare

    1

Se taie pieptul de pui în fâşii. Peste fâşiile de piept de pui se adaugă 4 linguri de sos de soia şi se amestecă astfel încât toate fâşiile de piept de pui să fie acoperite de sos. Se lasă la marinat pentru 15-20 de minute.

    2

Apoi se pregăteşte aluatul. Se pun ouăle într-un bol, se adaugă 4 linguri de sos de soia, muştarul, făina şi susanul și se amestecă până se omogenizează. Pestemul panko se pune într-un bol separat.

    3

Se pune pe foc o cratiţă în care se adaugă ulei (destul de mult, fâşiile din piept de pui trebuie să plutească în ulei) şi se lasă la încins. Se ia fiecare fâşie de piept de pui, se trece prin sosul de ouă, muştar,amidon și susan și apoi prin pesmetul panko şi se pune la prăjit, la foc mediu. Se lasă să se prăjească timp de 3-4 minute, pe ambele părți.

    4

Se scot fâşiile de piept de pui şi se pun pe un platou, pe şerveţele de hârtie absorbante. Se procedează astfel până se termină toate fâşiile din piept de pui.

    5

Se servesc cu maioneză asezonată cu pătrunjel, cu sos de soia, cu cartofi prăjiţi, cu piure sau cu salate.