Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Parizer de casă

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (10 porții)

4 ouă
82 ml ulei
116 g griș
2 căței de usturoi
oregano
cimbru
sare
piper
350 g piept de pui (150 g)
50 g pătrunjel tocat
ardei gras

Preparare

    1

Se pun ouăle într-un bol. Peste ele se adaugă uleiul, grișul, usturoiul și condimentele - oregano, cimbrul, sarea și piperul. Se blenduiesc foarte bine toate ingredientele până se obține o pastă omogenă.

    2

Se adaugă bucățelele de pui în sosul obținut și se blenduiește din nou până se obține un amestec omogen. Se adaugă și pătrunjelul tocat, bucățelele de ardei și se amestecă cu o spatulă până se omogenizează compoziția. Se pregătesc 2, 3 folii alimentare, puse în mai multe straturi și se pune compoziția pe ele.

    3

Se formează ca un salam, rulându-se ușor, strângând capetele și rulând în continuare. Se leagă capetele și se taie excesul de folie, se mai rulează puțin și se învelește ruloul în folie de aluminiu strângând la capete și folia de aluminiu. Se pune un vas pe foc cu apă rece și se adaugă ruloul în apa din vas.

    4

Se pune la fiert și se lasă 35-45 de minute din momentul în care apa începe să fiarbă.

    5

Când este gata, se scoate, se pune pe un platou, se îndepărtează foliile și se lasă să se răcească la temperatura camerei.

    6

Apoi se pune la frigider pentru câteva ore sau cel mai bine pâna a doua zi când poate fi servit preparatul parizer de pui făcut în casă.