Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete

Mazăre scăzută cu pulpe de curcan

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (4 porții)

400 g mazăre din conservă
1 ceapă
1 morcov
1 ardei capia
200 g roșii pasate
4 pulpe de curcan
1 linguriță piper
1 linguriță oregano
1 linguriță sare
1 legătură mărar proaspăt, pentru servire

Preparare

    1

Se spală, se curăță și se usucă cu șervețele absorbante pulpele de curcan și apoi se asezonează cu sare și piper pe ambele părți. Se pune un vas pe foc, se adaugă ulei, se lasă să se încingă și apoi se adaugă pulpele de curcan. Se rumenesc bine pe ambele părți.

    2

Când sunt bine rumenite, se adaugă ceapa tăiată mărunt, morcovul și ardeiul, tăiate mărunt și ele. Se adaugă oregano și se amestecă. Se lasă pe foc până se călesc și legumele. Când ceapa, morcovul și ardeiul s-au înmuiat, se adaugă roșiile pasate și o cană cu apă. Se lasă să fiarbă până când legumele și carnea sunt gătite. Când carnea este aproape gata, se adaugă și mazărea (ea fiind la conservă este deja fiartă, deci nu are nevoie de mult timp de gătire).

    3

Se amestecă, se mai adaugă puțină apă și se mai lasă pe foc încă 5-7 minute. Când este gata, se adaugă mărarul tocat mărunt și gata rețeta de mazăre scăzută cu pulpe de curcan!