kaufland.ro/retete
Dovlecei a la Hasselback cu brânză Gruyère și ceapă verde
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.
Valori nutritive
(Per porție)-
218/911kcal / kJ
-
7 gcarbo-hidrați
-
17 gproteine
-
13 ggrăsimi
Valori nutritive
(Per porție)-
218/911 kcal/kJ,
7 g carbo-hidrați,
17 g proteine,
13 g grăsimi
Ingrediente (4 porții)
4 | zucchini de mărime medie |
140 g | brânză Gruyère |
4 linguri | ulei de măsline |
3 | cepe verzi |
sare | |
piper proaspăt măcinat |
Preparare
- 1
Zucchini se spală și se crestează cu un cuțit în felii subțiri, cu atenție să nu se separe feliile complet, apoi se condimentează cu sare și piper.
- 2
Brânza Gruyère se taie cu o răzătoare de cartofi în fâșii de 4 x 2 cm și se inserează între feliile de zucchini.
- 3
Folia de aluminiu se taie în pătrate și se unge cu ulei de măsline. Zucchini se înfășoară în aceasta ca niște vaporașe, lăsând sus o mică deschizătură și se prăjesc pe grătar.
- 4
Ceapa verde se spală, se usucă, se taie rondele fine și se presară peste Zucchini à la Hasselback.
- 5
Se picură ulei de măsline deasupra și se servesc.