Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cadou pentru 9 martie

Ziua de 9 martie este dedicată bărbaților din Kaufland pe care ne dorim să-i cinstim și anul acesta cu un bax de bere la alegere pentru fiecare: Stella Artois 5% sau Becks 5%, 6 x 0,33L sticlă nereturnabilă sau purtătoare de garanție (cu eticheta „Ambalaj cu garanție”).

Ce trebuie să faci?

Înscrie-te până pe 6 martie prin completarea formularului de mai jos.

Voucherul se aplică o singură dată la un singur bon. Voucherul este valabil în perioada 09.03 - 08.04.2024. Reducerea se aplică pe un bon de valoare minimă 1 RON (pe bon să mai existe un produs de minimum 1 RON). Reducerea se aplică automat la scanarea Kaufland Card și la cumpărarea articolului.

Introducerea corectă a datelor este responsabilitatea ta. În situația în care datele nu sunt corecte, atunci nu se va aloca promoția pe Kaufland Card-ul aferent și nu se va face o realocare ulterioară.

Fii cu ochii pe aplicație și fii pregătit de cumpărături.

Ultima zi de înscrieri:

Completează formularul

Optez pentru

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Adresa completă

Contractul este reprezentat de Termenii și condițiile Kaufland Card, coroborate cu regulile stabilite pentru desfășurarea acestei campanii. Datele furnizate prin intermediul acestui chestionar vor fi șterse la finalul campaniei.

Am citit condițiile de participare și am înțeles că prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru includerea mea în campanie.

Opoziția la colectarea și procesarea datelor va face imposibilă includerea ta în campanie. Toate datele personale incluse pe acest site vor fi prelucrate în deplină conformitate cu normele stabilite de legile relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Politica noastră privind Protecția datelor cu caracter personal.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.


Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.