Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Organizarea casei - sfaturi și idei practice

Organizarea casei trebuie privită ca un proces de punere în armonie cu spațiul în care trăim. Secretul constă în atribuirea de locuri în casă pentru tot ceea ce deținem și de gândire a unui flux de utilizare care servește stilului nostru de viață.

Împreună cu Diana Mihăilă, îți oferim o serie de sfaturi și propuneri pentru organizarea casei, de la camera copilului, până la bucătărie, living, birou și balcon, astfel încât timpul petrecut acasă să fie cât mai plăcut.

 

Organizarea băii

Cum să îți organizezi baia avantajos și cu bun gust

Organizarea băii nu trebuie să fie un proces complicat și costisitor. Cu accesoriile potrivite, poți transforma acest spațiu într-unul plăcut și relaxant, dar totuși funcțional.

Urmărește clipul pentru a vedea câteva idei de organizare a băii, cu ajutorul produselor K-Classic, Liv&Bo® și MyProject®, disponibile exclusiv în magazinele Kaufland.Despre Diana Mihăilă

Primul blogger specialist în soluții de organizare a casei din România

Organizarea casei - Diana Mihaila

Cea dintâi certificare a obținut-o în 2017, pentru ca în 2019, propria metodă de organizare a casei să îi fie validată de către International Association of Professional Organizers, în cadrul programului de master pe care l-a urmat.

Diana a absolvit și cursurile de specializare dezvoltate de Association of Professional Declutterers and Organisers, UK, și de International Business Management Institute, Germania. Suplimentar deține certificări în metoda konmari, dar și în filosofiile Hygge, Feng Shui și Ikigai.

Datorită grupului său, Diana Mihăilă este unul dintre liderii europeni de comunități recunoscut de Facebook în cadrul Women Community Leadership Meeting, de la Varșovia, din 2019.