Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Fii responsabil când faci cumpărături

Diferența o faci tu, ajutând

În calitate de companie responsabilă, ținem la siguranța clienților și a angajaților noștri. De aceea, am luat măsuri suplimentare de igienă, dezinfecție și prevenție în magazine și în sedii. În plus, toți colegii noștri lucrează la capacitate maximă și cu cea mai mare viteză, pentru a reaproviziona rafturile și a evita formarea cozilor în magazine.

Însă avem nevoie și de ajutorul tău. Vezi mai jos cum poți face diferența, fiind responsabil la cumpărături.


Activitatea din magazin

Recomandăm efectuarea cumpărăturilor de către un singur membru al familiei, de la cel mai apropiat magazin, pentru a evita mijloacele de transport în comun și a aglomerărilor. Te rugăm să ai în vedere că avem suficiente stocuri, iar magazinele sunt deschise și reaprovizionate în fiecare zi și vor rămâne deschise și în perioada următoare. Caută aici cel mai apropiat magazin de tine și vezi în ce interval orar este deschis.

De asemenea, te asigurăm că avem livrări zilnice la nivelul tuturor magazinelor și că, împreună cu furnizorii noștri, lucrăm în mod constant pentru a livra în cantități suficiente produsele necesare consumului.


Ce poți face?

Lista de cumpărături

Lista de cumpărături

Pentru a face cumpărături în mod responsabil, pregătește-ți de acasă lista de cumpărături. Astfel, vei petrece mai puțin timp în magazin și nici nu vei uita să iei vreun produs. Dacă ai nevoie de ajutor în pregătirea listei, folosește aplicația Kaufland. Iar pentru a vedea ce avem la ofertă, abonează-te la newsletterul nostru.

Ajută un vecin

Ajută un vecin

Întreabă-ți vecinii care sunt în vârstă dacă au nevoie de ajutor la cumpărături.

Evită risipa

Evită risipa

Evită risipa alimentară cumpărând responsabil, doar în cantități destinate consumului personal, și ține cont de faptul că produsele alimentare au termene de valabilitate care nu pot fi depășite.

Dezinfectează-ți mâinile

Dezinfectează-ți mâinile

Folosește dezinfectant de mâini de la stațiile amplasate la intrarea în magazin, atât înainte, cât și după ce îți închei cumpărăturile.

Păstrează distanța optimă

Păstrează distanța optimă

Păstrează distanța de siguranță de 2 metri față de celelalte persoane aflate în magazin.

Plătește cu cardul

Plătește cu cardul

Evită pe cât mai mult posibil folosirea bancnotelor pentru a-ți plăti cumpărăturile. Optează pentru plata cu cardul sau cu telefonul, în măsura în care acest lucru este posibil.

Spală-te pe mâini

Spală-te pe mâini

Spală-te des pe mâini cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde, mai ales după ce ai fost într-un loc public sau după ce îți sufli nasul, tușești sau strănuți.

Respect și răbdare

Respect și răbdare

În ciuda situației actuale, este nevoie să fim prietenoși unul cu celălalt. Cu toții facem tot posibilul pentru a face față situației. Chiar și angajații din magazine. Împreună putem face asta!

Mai puțin eu, mai mult noi

Mai puțin eu, mai mult noi

Numai dacă acționăm împreună și ne purtăm de grijă unii altora, mai puțini oameni vor avea de suferit. Ai grijă de cei din jurul tău în același mod în care ai grijă de tine.

Ai grijă de alimentația ta

Ai grijă de alimentația ta

Ai grijă să ai un meniu diversificat, cu legume, fructe, carne, ouă, lactate. Evită pe cât posibil prăjelile, dulciurile și snack-urile sărate.

Hidratează-te suficient

Hidratează-te suficient

Regula de a bea zilnic 2 litri de lichide rămâne valabilă și în perioada aceasta. Ai grijă să ai lângă tine mereu o sticlă cu apă și fă-ți obiceiul să bei la fiecare oră. Ceaiurile calde pot fi și ele o alternativă sănătoasă.

Dormi suficient

Dormi suficient

Somnul este important în perioada aceasta. Asigură-te că dormi 7-8 ore pe noapte. Pentru un somn mai odihnitor, nu adormi cu televizorul deschis sau după ce ai stat pe telefon.


Ce măsuri am luat?

 • am început instalarea geamurilor de protecție din plexiglas la casele de marcat în toate magazinele din țară, cu prioritate în orașele în care sunt mai multe cazuri;
 • colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință;
 • în anumite cazuri, pentru a evita supra-aglomerarea, acolo unde se impune, accesul clienților în magazine se va face în grupuri restrânse de persoane;
 • pe podeaua din zonele de trafic au fost amplasate benzi care indică distanța de siguranță;
 • toate echipele lucrează la capacitate maximă pentru a evita formarea cozilor și a asigura buna funcționare a tuturor operațiunilor;
 • sunt dezinfectate toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați (cărucioare, case de marcat, mobilier, cântare, clanțe, butoane etc.), precum și spațiile comune (toalete, scări rulante etc.);  
 • toaletele din magazine și toate spațiile comune ale angajaților sunt dezinfectate și ele în totalitate cel puțin o dată pe oră;
 • am amplasat în toate magazinele stații cu dezinfectant de mâini gratuit, atât în zonele pentru clienți, cât și la casele de marcat;
 • am pus la dispoziție o linie telefonică specială pentru informarea corectă și completă a angajaților;
 • pentru a asigura stocuri de marfă suficiente, am modificat termenul contractual de plată a furnizorilor, de la 30 la 7 zile (furnizorii de produse proaspete erau deja plătiți la 7 zile, conform legii), iar toate facturile deja înregistrate în sistemul nostru vor beneficia de aceeași reducere, măsura fiind valabilă până la finalul lunii aprilie;
 • ținem legătura cu autoritățile și partenerii noștri naționali și internaționali și urmărim evoluția situației și vom continua să luăm toate măsurile necesare pentru a proteja siguranța clienților și a colegilor noștri.

Cum ne implicăm?

Până în prezent, am contribuit cu 2.000.000 euro pentru lupta împotriva efectelor negative în contextul situației generate de pandemia COVID-19.

 • Am lansat apelul de proiecte În stare să ajut, prin care oferim finanțare în valoare de jumătate de milion de euro ONG-urilor din întreaga țară care se mobilizează să ajute comunitățile și grupurile cele mai vulnerabile în această perioadă. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.instaredebine.ro.
 • Oferim sprijin în valoare de 1.128.000 de lei către toate cele 47 de Direcții Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului la nivel național. Fiecare DGSAPC poate beneficia de tichete sociale în valoare de 24.000 de lei ce vor fi transformate în alimente și produse igienico-sanitare pentru copii, copiii cu dizabilități și adulții cu dizabilități din sistemul de protecție.
 • Am contribuit la Fondul de Urgență pentru spitale demarat de Organzația Salvați Copiii pentru echiparea de urgență a Maternității Bucur, devenită unitate medicală specială pentru cazurile de Covid-19. De asemenea, suntem alături de Organizația Salvați Copiii pentru sprijinirea a 1.100 de copiii vulnerabili din 8 județe din țară pentru care am oferit tichete sociale destinate achiziționării de produse alimentare și igienico-sanitare.
 • Împreună cu Lidl, am achiziționat 100.000 de recoltoare pentru exudat nazal și faringian/ mediu transport viral, necesare pentru realizarea testelor de diagnostic molecular pentru depistarea COVID-19, pe care le-am donat Ministerului Sănătății.
 • Sprijinim Fundația pentru Inovații Sociale Regina Maria pentru acoperirea imediată a nevoilor medicale ale miilor de pacienți din cele două policlinici ale Fundației și limitarea răspândirii noului coronavirus în comunitățile vulnerabile. Contribuim astfel la degrevarea presiunii de pe sistemul medical de stat, care în momentul de față trebuie să își concentreze atenția pentru cazurile de COVID-19.
 • Împreună cu Asociația Act for Tomorrow, am adaptat apelul lunii aprilie din cadrul programului de finanțare Start ONG pentru a sprijini ONG-urile, unitățile de învățământ, centrele de copii/bătrâni și grupurile informale pentru dezvoltarea și implementarea de proiecte care să răspundă nevoilor comunității în contextul actual.
 • Asigurăm alimentele necesare pentru prepararea a 6.000 de meniuri în luna aprilie ce vor fi distribuite către medicii din prima linie în lupta cu COVID-19, în cadrul inițiativei #Acum, lansată de restaurantul Kané - New Romanian Cuisine, devenit temporar bucătărie comunitară.
 • Susținem Școala pe Net, o platformă multimedia gratuită, destinată cadrelor didactice care pot învăța mai ușor de la specialiști în educație și IT cum să utilizeze resurse online, utile în procesul de predare. Proiectul este implementat de Centrul de Resurse în Comunicare, Asociația Techsoup, Teach for Romania, Seeding Knowledge Foundation, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și în prezent deservește zeci de mii de profesori la nivel național.
 • Împreună cu Asociația Ateliere Fără Frontiere, sprijinim elevii din familii fără posibilități materiale din 7 localități din județul Timiș pe durata suspendării cursurilor din învățământul preuniversitar, printr-o donație constând în 105 calculatoare recondiționate, în cadrul proiectului Solidaritate pentru educație digitală.
 • Am donat 18 de tone de alimente, în valoare de peste 34.000 de euro, către Banca pentru Alimente, care împreună cu 50 de organizații partenere, a distribuit echivalentul a 15.000 de porții de mâncare către 8.123 de oameni aflați în situații vulnerabile sau în carantină.
 • Am oferit alimente pentru 200 de familii care trăiesc în cătune din Munții Apuseni, prin inițiativa Bursei de Nevoi UNITED, cu ajutorul Asociației Din Suflet Pentru Apuseni.
 • Finanțăm producția unui robot de dezinfecție cu ajutorul radiației UV-C realizat de laboratorul de cercetare și dezvoltare Modulab din București, care va fi donat către Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Din punct de vedere tehnic, robotul MUV este un sterilizator mobil care omoară bacterii și virusuri printr-o tehnologie folosită deja pe plan mondial – iradierea germicidă prin ultraviolet.
 • Suntem alături de Un Singur Cluj și contribuim cu 16.000 de euro la cazarea personalului medical în hotelurile din Cluj-Napoca.
 • Sprijinim Asociația Club Sportiv Climb Again cu tichete sociale pentru sportivii nevăzători din întreaga țară, pentru achiziția de produse alimentare.
 • În plus, suntem alături și de alte ONG-uri din țară prin sprijin financiar sau prin tichete sociale, pentru achiziția de alimente și produse igienico-sanitare.

Descoperă ofertele noastre și în alte moduri

Oprim pentru o perioadă distribuția revistei noastre. Măsura o luăm pentru siguranța ta și a celor care o distribuie săptămânal. Ca să rămâi la curent cu ofertele noastre, te invităm să accesezi canalele noastre de comunicare online.