Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

K-Scan - un nou mod de a-ți face cumpărăturile rapid și în siguranță

 K-Scan - un nou mod de a-ti face cumparaturile

Așteptarea la casă, așezarea cumpărăturilor pe bandă pentru ca apoi să fie puse înapoi în cărucior - pentru multă lume aceasta este cea mai solicitantă parte a cumpărăturilor. Gata cu toate astea!

Cu Kaufland Card lucrurile bune vin ușor! Asigură-te ca ai Kaufland Card și folosește funcția K-Scan pentru a-ți face cumpărăturile mai rapid și în siguranță. Înainte de a le pune în cărucior, scanezi toate produsele cu smartphone-ul tău sau cu scannerele noastre de mână. Odată puse în cărucior, produsele rămân acolo... chiar și în momentul efectuării plății! Smartphone-ul sau scannerul de mână calculează suma de plată, pe care apoi o poți achita la casele express. Ușor, rapid și în siguranță. 

Cumpără în siguranță cu K-Scan

Scanează produsele prin intermediul aplicației Kaufland

Folosește telefonul tău și scanează produsele cu ajutorul funcției K-Scan din aplicația Kaufland. Pentru aceasta ai nevoie doar de Kaufland Card digital, cu care poți primi și oferte și promoții speciale. Dacă încă nu ai unul, înregistrează-te în doar câțiva pași și începe să scanezi!

Scanarea cu telefonul prin intermediul aplicației Kaufland este disponibilă momentan doar în magazinele din:

  • București, str. Barbu Văcărescu, nr. 120
  • Cluj-Napoca, str. Câmpului, nr. 9-19
  • Timișoara, str. D. Bojinca, nr. 4
  • Buftea, Șos. Bucucurești - Târgoviște, nr 232 A1

Cu scannerul de mână

Scanezi fără telefon

În câteva dintre magazinele noastre poți folosi funcția K-Scan chiar și fără telefon. La intrarea în acele magazine vei găsi o stație cu scannere de mână. Poți lua un aparat și să începi imediat scanarea produselor pe care vrei să le cumperi. Pentru a debloca un scanner, trebuie să scanezi cardul tău fizic sau digital Kaufland Card.

Totul funcționează la fel de simplu ca în cazul folosirii telefonului tău: poți pune cumpărăturile în cărucior și nu mai trebuie să scanezi produsele la casa express. După ce ai terminat cumpărăturile, doar apropie scannerul de casă - și gata!

Momentan, scannerele de mână sunt disponibile doar în magazinele din:

  • București, Str. Răcari, nr. 5
  • București, Șos. Gh. Ionescu-Sisești, nr. 6
  • București, Șos. Pantelimon, nr. 244-246
  • Cluj-Napoca, zona Între Lacuri, Str. Aurel Vlaicu, nr. 182

Sfaturi și trucuri

Scanează corect

Scanare produse in punga

Fructe, legume și produse vrac

Cântărește fructele și legumele în mod obișnuit, lipește eticheta tipărită pe pungă și scanează apoi codul de bare. Același lucru se aplică și altor produse vrac.

Produse la bucată cu cod de bare

Produse la bucată cu cod de bare

Produsele comercializate la bucată au un preț fix și nu trebuie cântărite. Acest lucru este valabil pentru cele mai multe produse din magazin. Scanează codul de bare de pe ambalaj, iar în cazul fructelor și legumelor, eticheta lipită sau eticheta corespunzătoare cu prețul de la raft.

Scanare produse brutarie

Produse de panificație fără cod de bare

În mod normal, produsele de panificație nu au niciun cod de bare. De aceea, trebuie să scanezi codul de bare de pe eticheta cu preț pe care o găsești la raft.

Scanare produse vitrina

Vitrina cu servire asistată

După ce ai primit produsul dorit de la vitrina cu servire asistată, scanează codul de bare aplicat pe pungă.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre K-Scan sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“, găsești cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.