Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian
Imaginea rețetei Paste cu pesto și ridichi

Paste cu pesto și ridichi

Cel mult 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 962/​4052
    kcal / kJ
  • 81 g
    carbo-hidrați
  • 25 g
    proteine
  • 59 g
    grăsimi
  • 6
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    962/4052 kcal/kJ, 81 g carbo-hidrați, 25 g proteine, 59 g grăsimi, 6 UG

Ingrediente (2 porții)

200 g penne K-Bio
1/2 legătură pătrunjel
1/2 legătură chives
1 cățel de usturoi
1 legătură ridichi
100 ml ulei de măsline extravirgin K-Bio
40 g parmezan
1 ceapă roşie
sare
piper

Preparare

    1

Pastele se fierb în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

    2

Pentru pesto se spală, se usucă prin tamponare și se taie mare pătrunjelul și chives. Se curăță usturoiul. Ridichea se spală cu frunzele și se usucă prin tamponare. Se rup frunzele, jumătate se pun de-o parte, iar restul se toacă mare. Ridichile se curăță și se taie în jumătăți. Ierburile, frunzele tocate de ridichi, uleiul de măsline, parmezanul, usturoiul, sarea și piperul se toarnă într-un recipient înalt și se pasează până se obține un pesto.

    3

Ceapa se curăță și se taie felii. Uleiul de măsline se încinge într-o tigaie și în acesta se călesc ridichile și ceapa, aprox. 4 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se adaugă pastele și se amestecă. În final se aranjează în farfurie, se stropește cu pesto și se ornează cu restul de frunze de ridichi. Se aranjează pastele și se servesc cu sos de tomate.