Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
kaufland.ro/retete
Vegetarian
Imaginea rețetei Cremă de linte roșie

Cremă de linte roșie

Mai mult de 60 minute
Simplu
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Valori nutritive

(Per porție)
  • 974.9/​3974.38
    kcal / kJ
  • 33.1 g
    carbo-hidrați
  • 15.7 g
    proteine
  • 87.6 g
    grăsimi
  • 2.76
    UG

Valori nutritive

(Per porție)
    974.9/3974.38 kcal/kJ, 33.1 g carbo-hidrați, 15.7 g proteine, 87.6 g grăsimi, 2.76 UG

Ingrediente (2 porții)

150 g linte roșie K-Bio
4 linguri sirop de arțar bio K-Bio
1 lingură pulpă de tomate K-Bio
1 linguriță curry pudră
150 ml ulei de măsline extravirgin K-Bio
1 vârf de cuțit sare
1 vârf de cuțit piper
1 vârf de cuțit nucșoară
100 g brânză feta grecească K-Bio
1 ceapă roşie
1 ardei chili roşu

Util

  • Dacă se toarnă într-un borcan sterilizat și se acoperă cu ulei, crema va ține până la 2 săptămâni, în frigider.


Preparare

    1

Lintea se prepară conform instrucțiunilor de pe ambalaj, se scurge și se lasă să se răcească, apoi se pasează fin cu sirop de arțar, pulpă de tomate, curry pudră, ulei de măsline, sare, piper și nucșoară, cu un mixer vertical.

    2

Feta se fărâmițează. Ceapa se curăță și se taie cubulețe. Se spală ardeiul chili, se usucă prin tamponare, se taie pe lungime, se scot semințele și pulpa se taie în bucăți fine. Feta, ceapa și chili se adaugă la amestecul de linte, se condimentează cu sare și piper și se lasă să se pătrundă peste noapte. Crema se servește cu pâine.