Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Produse de drogherie pentru bebeluși și copii de la bevola®

Cu produsele de calitate controlată de la bevola®-Baby și bevola®-Kids, părinții pot alege fără griji - și pot economisi timp și bani la cumpărături. Fie că este vorba de îngrijirea bebelușilor, de îngrijirea dentară a copiilor, de scutece sau de gel de duș și șampon 2 în 1, mama și tata vor găsi tot le este necesar pentru un start reușit în viață la marca puternică de drogherie proprie Kaufland.

Baby

Totul pentru cei mai mici

Various bevola® baby products

Produsele pentru bebluși bevola® se recunosc prin ambalajul prietenos pentru copii, cu ratonul nostru curios Kuniboo. În sortimentul nostru vast pentru cei mici veți găsi produse pentru înfășat, curățare și îngrijire. De exemplu, scutece și baze pentru scutece, bețișoare de siguranță, tampoane de bumbac și șervețele umede, precum și șampon, baie de îngrijire și multe alte produse de îngrijire.

 

Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de produsele noastre de îngrijire a bebelușilor. De exemplu, formulele tuturor produselor de îngrijire corporală bevola® Baby nu conțin microplastice1. Laboratoare independente verifică în mod regulat calitatea produselor, cum sunt scutecele, săpunul și șamponul pentru copii. 

Bebelușii curați sunt bebeluși fericiți

bevola® Baby diapers in a package and unpacked stacked on top of each other

Scutecele bevola® Baby cu protecție uscată pe termen lung mențin bebelușii uscați zi și noapte. Miezul absorbant de înaltă performanță reține în siguranță lichidul, iar opritorii de scurgere flexibili și manșetele elastice pentru picioare oferă și mai multă siguranță. Scutecele sunt deosebit de delicate pentru pielea fină a bebelușului, sunt catifelate pe tot corpul, în interior și în exterior și nu conțin parfum, loțiuni sau latex natural. Compatibilitatea acestora cu pielea a fost testată și confirmată în cadrul testelor dermatologice.

Deosebit de inteligent: scutecele din mărimile 1 și 2 au un indicator de umezeală care își schimbă culoarea pentru a indica faptul că scutecul trebuie schimbat.

 Un cadou minunat pentru petrecerea bebelușului 

Acest tort de scutece este punctul culminant al fiecărei petreceri pentru copii - și foarte ușor de făcut! Nu numai că arată grozav, dar poți oferi părinților și o rezervă bună de scutece odată cu tortul. Tortul devine cu adevărat individual atunci când îl decorezi cu haine și jucării.

 

De ce ai nevoie:

  • 56 de scutece de orice mărime
  • 56 elastice de uz casnic
  • rola de carton a unui propsop de bucătărie 
  • sfoară și bandă adezivă
  • foarfecă, compas și riglă
  • o bucată de carton solid ca bază (min. 40x40 cm)
  • panglică colorată pentru decorare
  • alte produse de decorare în funcție de gust 

Copii și bebeluși

Îngrijirea potrivită pentru copiii mici și mari

Various bevola® Kids and Junior products

Cu produsele bevola® Kids și Junior, baia devine locul lor preferat, pentru că gama noastră de produse de drogherie și de îngrijire pentru copii este adaptată la nevoile copiilor. Cu produse prietenoase pentru copii, cum ar fi gelul de duș și șamponul 2 în 1 sau produsele de îngrijire dentară, chiar și rutina zilnică de spălare este distractivă. Întotdeauna există ceva nou de descoperit pentru copii - iar părinții se pot relaxa datorită calității controlate.

Bine protejat la soare

bevola® Kids sun spray and sun milk

Pielea copiilor nu poate produce încă pigmenți protectori suficient de repede și nu poate compensa în mod adecvat daunele provocate de razele UV. De aceea, protecția solară este deosebit de importantă pentru copii - și de aceea toate produsele de protecție solară bevola® Kids au cel puțin factor de protecție solară de 50.

Sfatul nostru: Când cei mici nu au chef să se dea cu cremă de protecție solară: Transformați protecția solară într-o „activitate de pictură corporală", un joc de ghicit („Ghici ce am pictat.") sau legați-o de o poveste interesantă. "